Sugeng rawuh ing situs web kita.

Khusus-Bahan-PCB

Katrangan singkat:


Detail Produk

Rincian kanggo Rogers PCB iki

Lapisan: 2 lapisan

Bahan: Rogers 4350B

Kekandelan papan basa: 0.8mm

Kekandelan tembaga: 1 OZ

Perawatan lumahing: Emas Immersion

Werna Soldmask: Ijo

Werna Silkscreen: Putih

Aplikasi: Piranti komunikasi RF

Rogers-PCB (1)

Rogers minangka jinis papan frekuensi dhuwur sing diproduksi dening Rogers. Beda karo papan PCB konvensional — resin epoksi. Ora duwe serat kaca ing tengah lan nggunakake basis keramik minangka bahan frekuensi dhuwur. Rogers nduwe stabilitas dielektrik lan stabilitas suhu sing unggul, lan koefisien ekspansi termal konstanta cocog banget karo foil tembaga, sing bisa digunakake kanggo nambah kekurangan substrat PTFE; cocog banget kanggo desain kecepatan tinggi, uga aplikasi gelombang mikro lan frekuensi radio komersial. Amarga panyerepan banyu sing sithik, bisa digunakake minangka pilihan sing becik kanggo aplikasi asor dhuwur, nyedhiyakake pelanggan ing industri papan frekuensi tinggi kanthi bahan kualitas paling dhuwur lan sumber daya sing gegandhengan, lan dhasar bisa ngontrol kualitas produk.

 

Laminasi Rogers duwe kaluwihan kaya ing ngisor iki:

1. Rugi RF sithik

2. Konstanta dielektrik sing sithik fluktuasi karo suhu

3. Koefisien ekspansi termal sumbu Z sithik

4. Koefisien ekspansi internal sing sithik

5. Toleransi konstan dielektrik sing sithik

6. Karakteristik listrik sing stabil kanthi frekuensi sing beda

7. Gampang kanggo produksi massal lan campuran multi-lapisan FR4, kinerja biaya tinggi


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita