Sugeng rawuh ing situs web kita.

Khusus-Material-PCB

Katrangan singkat:


Detail Produk

Details kanggo PCB Rogers iki

Lapisan: 2 lapisan

Bahan: Rogers 4350B

Ketebalan Baseboard: 0.8mm

Ketebalan tembaga: 1 OZ

Perawatan lumahing: Kecemplung Emas

Warna Soldmask: Green

Silkscreen Warna: Putih

Aplikasi: peralatan komunikasi RF

Rogers-PCB (1)

Rogers minangka jinis papan frekuensi dhuwur sing diprodhuksi dening Rogers.Beda karo papan PCB konvensional - resin epoksi.Ora ana serat kaca ing tengah lan nggunakake basa keramik minangka bahan frekuensi dhuwur.Rogers duwe stabilitas suhu lan dielektrik sing unggul, lan koefisien ekspansi termal dielektrik konsisten banget karo foil tembaga, sing bisa digunakake kanggo nambah kekurangan substrat PTFE;cocok banget kanggo desain kacepetan dhuwur, uga aplikasi gelombang mikro lan frekuensi radio komersial.Amarga panyerepan banyu kurang, bisa digunakake minangka pilihan becik kanggo aplikasi dhuwur-asor, nyediakake pelanggan ing industri Papan frekuensi dhuwur karo bahan kualitas paling dhuwur lan sumber daya related, lan dhasar Ngontrol kualitas produk.

 

Rogers laminate nduweni kaluwihan ing ngisor iki:

1. mundhut RF Low

2. Konstanta dielektrik rendah fluktuasi kanthi suhu

3. Low Z-axis termal koefisien expansion

4. Koefisien ekspansi internal sing kurang

5. toleransi pancet dielektrik Low

6. karakteristik electrical stabil ing frekuensi beda

7. Gampang kanggo produksi massal lan multi-lapisan nyawiji saka FR4, kinerja biaya dhuwur


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita