Sugeng rawuh ing situs web kita.

SMT-Majelis

Katrangan singkat:


Detail Produk

dudks

Lini produksi Majelis SMT uga disebut Majelis Teknologi Permukaan Gunung.Iki minangka generasi anyar teknologi perakitan elektronik sing dikembangake saka teknologi sirkuit terpadu hibrida.Iki ditondoi kanthi nggunakake teknologi pemasangan permukaan komponen lan teknologi solder reflow, lan wis dadi teknologi perakitan generasi anyar ing manufaktur produk elektronik.

Peralatan utama lini produksi SMT kalebu: mesin cetak, mesin penempatan (komponen elektronik ing permukaan ndhuwur), solder reflow, plug-in, tungku gelombang, kemasan tes.Aplikasi SMT sing akeh nyedhiyakake miniaturisasi lan multi-fiksi produk elektronik, lan nyedhiyakake kahanan kanggo produksi massal lan produksi tingkat cacat sing kurang.SMT minangka teknologi perakitan permukaan, teknologi perakitan elektronik generasi anyar sing dikembangake saka teknologi sirkuit terpadu hibrida.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita