Sugeng rawuh ing situs web kita.

SMT-Majelis

Katrangan singkat:


Detail Produk

dudks

Lini produksi Majelis SMT uga diarani Majelis Teknologi Surface Mount. Iki minangka generasi anyar teknologi perakitan elektronik sing digawe saka teknologi sirkuit terintegrasi hibrida. Ditondoi kanthi nggunakake teknologi mount permukaan komponen lan teknologi solder refow, lan wis dadi generasi teknologi majelis anyar ing pabrik produk elektronik. 

Peralatan utama lini produksi SMT kalebu: mesin cetak, mesin penempatan (komponen elektronik ing ndhuwur), soldering, plug-in, tungku gelombang, kemasan uji coba. Aplikasi SMT sing wiyar nyengkuyung miniaturisasi lan multi fiksi produk elektronik, lan nyedhiyakake kahanan kanggo produksi massal lan produksi tingkat cacat kurang. SMT minangka teknologi majelis permukaan, generasi anyar teknologi perakitan elektronik sing dikembangake saka teknologi sirkuit terintegrasi hibrida.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita