Sugeng rawuh ing situs web kita.

Single-Layer-PCB

  • Single-Layer-FR4-PCB

    Single-Layer-FR4-PCB

    Apa kaluwihan bahan FR4 ing bahan PCB pabrik FR-4, iki minangka singkatan saka kain serat kaca, minangka jinis bahan mentah lan papan sirkuit substrat, papan sirkuit tunggal, sisi loro lan multi-lapisan umume digawe saka iki! Iki piring konvensional banget! Kayata Shengyi, Jiantao (KB), Jin An Guoji minangka telung produsen domestik utama, kayata mung produsen bahan sirkuit FR-4: Wuzhou Electronics, Penghao Electronics, Wanno E ...
  • Single-Layer-Aluminum-PCB

    Single-Layer-Aluminium-PCB

    Papan sirkuit adhedhasar aluminium: Sirkuit substrat aluminium, uga dikenal minangka papan sirkuit, minangka lempeng tembaga klambi logam unik kanthi konduktivitas termal sing apik, kinerja insulasi listrik lan kinerja pemrosesan mekanik. Iki kasusun saka foil tembaga, lapisan insulasi termal lan substrat logam. Strukture dipérang dadi telung lapisan: Lapisan sirkuit: Klambi tembaga padha karo PCB biasa, ketebalan foil tembaga sirkuit 1oz nganti 10oz. Lapisan jampel: Lapisan jampel yaiku ...
  • FPC reflexible board

    Papan refleks FPC

    Papan fleksibel FPC Papan fleksibel FPC minangka jinis papan sirkuit fleksibel kanthi struktur sing paling gampang, sing umume digunakake kanggo nyambung karo papan sirkuit liyane. Papan fleksibel PCB nuduhake papan sirkuit FPC fleksibel. Papan sirkuit fleksibel FPC, uga dikenal minangka papan fleksibel, kalebu PCB kanthi fleksibilitas sing apik. Papan sirkuit fleksibel FPC duwe kaluwihan kepadatan tinggi kabel lan perakitan, fleksibilitas sing apik, volume cilik, bobot entheng lan kekandelan tipis, struktur ...