Sugeng rawuh ing situs web kita.

Single-Layer-PCB

  • FPC reflexible board

    Papan fleksibel FPC

    Papan fleksibel FPC Papan fleksibel FPC minangka jinis papan sirkuit fleksibel kanthi struktur sing paling gampang, sing biasane digunakake kanggo nyambungake karo papan sirkuit liyane.Papan fleksibel PCB nuduhake papan sirkuit fleksibel FPC.Papan sirkuit fleksibel FPC, uga dikenal minangka papan fleksibel, minangka jinis PCB kanthi keluwesan sing apik.Papan sirkuit fleksibel FPC nduweni kaluwihan saka Kapadhetan dhuwur saka wiring lan Déwan, keluwesan apik, volume cilik, bobot entheng lan kekandelan lancip, struktur prasaja, conv ...
  • Single-Layer-Aluminum-PCB

    Single-Layer-Aluminium-PCB

    Papan sirkuit adhedhasar aluminium: Sirkuit substrat aluminium, uga dikenal minangka papan sirkuit, minangka piring tembaga klambi logam unik kanthi konduktivitas termal sing apik, kinerja insulasi listrik lan kinerja pangolahan mekanik.Iki kasusun saka foil tembaga, lapisan insulasi termal lan substrat logam.Struktur kasebut dipérang dadi telung lapisan: Lapisan sirkuit: Tembaga klambi sing padha karo PCB biasa, ketebalan foil tembaga sirkuit yaiku 1oz nganti 10oz.Lapisan insulasi: Lapisan insulasi yaiku ...
  • Single-Layer-FR4-PCB

    Single-Layer-FR4-PCB

    Apa kaluwihan bahan FR4 ing manufaktur PCB materi FR-4, iki minangka singkatan saka kain serat kaca, minangka bahan mentah lan papan sirkuit substrat, papan sirkuit tunggal, kaping pindho lan multi-lapisan umum yaiku digawe iki!Iku piring banget conventional!Kayata Shengyi, Jiantao (KB), Jin An Guoji sing telung manufaktur domestik utama, kayata mung apa FR-4 bahan papan sirkuit manufaktur: Wuzhou Electronics, Penghao Electronics, Wanno E...