Sugeng rawuh ing situs web kita.

Kaku-Flex-PCB

Katrangan singkat:


Detail Produk

Kaku Flex PCB

Lair lan pangembangan FPC lan PCB Kaku nglairake produk anyar saka Papan Kaku-Fleksibel.yaiku kombinasi papan sirkuit fleksibel lan papan sirkuit kaku.Sawise mencet lan prosedur liyane, digabungake miturut syarat teknologi sing cocog kanggo mbentuk papan sirkuit kanthi karakteristik FPC lan karakteristik PCB Kaku.sing bisa digunakake ing sawetara produk kanthi syarat khusus, loro area fleksibel lan area kaku tartamtu, kanggo ngirit ruang internal prodhuk, ngurangi volume produk rampung, nduweni bantuan gedhe kanggo ningkatake kinerja produk .Mulane, kombinasi Papan Kaku lan Fleksibel utamane digunakake ing produk elektronik konsumen, ukuran pasar tambah akeh.

 

Proses produksi

Wiwit Papan Kaku-Fleksibel minangka kombinasi saka FPC lan PCB Kaku, produksi Papan Kaku-Fleksibel kudu dilengkapi karo peralatan produksi FPC lan peralatan produksi PCB Kaku.Kaping kabeh, Miturut dikarepake nyata, ing engineers elektronik tarik sirkuit lan njelaske nganggo bentuk garis ukuran, lan banjur ngirim menyang pabrik sing bisa gawé Papan kaku-fleksibel, sawise engineer CAM dealing with dokumen cocog, planning, banjur ngatur produksi FPC. line mrodhuksi Papan FPC, line produksi PCB gawé PCB Kaku.

 

Sawise loro Papan iki kasedhiya, sesuai karo syarat kanggo rencana engineers elektronik, Papan FPC lan PCB kaku bakal rapi kaiket lan penet, kabeh prosedur iki rampung.Bakal ngliwati seri link produksi sing rinci, pungkasane produksi papan fleksibel kaku rampung.Link produksi penting banget, amarga kombinasi PCB kaku lan pcb fleksibel angel banget, ana akeh masalah kontrol kualitas, Umumé ngandika, Kita kabeh ngerti, ing Nilai saka PCB kaku-lentur relatif dhuwur, supaya dadi ora nglilani. sisih penawaran lan dikarepake nyebabake mundhut kapentingan sing cocog.Kanggo mesthekake yen barang sing ditampa pelanggan kudu apik.Dinas Kualitas Kab.kudu nindakake pemeriksaan lengkap.

 

Kaluwihan lan cacat

Kaluwihan: Papan PCB kaku-lentur nduweni karakteristik FPC lan PCB kaku bebarengan.Mulane, bisa digunakake ing sawetara produk kanthi syarat khusus, kalebu wilayah fleksibel lan wilayah kaku.Iki mbantu ngirit ruang internal produk, nyuda volume produk rampung lan nambah kinerja produk.

 

Cacat: Operasi produksi PCB kaku-lentur akeh prosedur;proses kanggo gawé iku angel;bahan dhuwur lan tenaga kerja sing dibutuhake nanging tingkat ngasilake luwih murah, mula regane luwih larang lan siklus produksi dawa.

 

Aplikasi

Karakteristik saka PCB kaku-lentur nemtokake kothak aplikasi sawijining, panutup kabeh kothak aplikasi saka FPC lan lapangan PCB Kaku, Contone: Bisa katon ing kothak kayata iPhone lan telpon pinter dhuwur-mburi liyane;headset Bluetooth dhuwur-mburi (kanthi syarat kanggo jarak transmisi sinyal);piranti sing bisa dipakai cerdas;robot;UAV;tampilan lumahing sudhut mlengkung;peralatan kontrol industri dhuwur-mburi;satelit aerospace lan lapangan liyane.Kanthi pangembangan peralatan cerdas kanggo integrasi dhuwur, entheng lan miniaturisasi, bebarengan karo syarat anyar industri 4.0 kanggo produksi pribadi.Kanthi ciri fisik sing apik banget, papan PCB kaku-lentur mesthi bakal sumunar ing mangsa ngarep.Senadyan popularitas Papan PCB kaku-lentur antarane manufaktur global, iku ora prasaja kanggo njaluk woh kamenangan sawijining.Alesan utama Operasi produksi PCB kaku-lentur akeh prosedur;proses kanggo gawé iku angel;bahan dhuwur lan tenaga kerja sing dibutuhake nanging tingkat ngasilake luwih murah, mula regane luwih larang lan siklus produksi dawa.Kanggo produsen papan sirkuit domestik, papan fleksibel kaku bakal dadi pasar segara biru liyane sawise HDI lan FPC.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita