Sugeng rawuh ing situs web kita.

PC-kaku-fleksibel

Katrangan singkat:


Detail Produk

PCB Flex Kaku

Lair lan pangembangan FPC lan PCB Kaku nglairake produk anyar papan kaku-fleksibel. yaiku kombinasi papan sirkuit sing fleksibel lan papan sirkuit sing kaku. Sawise prosedur penet lan prosedur liyane, dikombinasikake miturut syarat teknologi sing relevan kanggo mbentuk papan sirkuit kanthi karakteristik FPC lan karakteristik PCB Kaku. sing bisa digunakake ing sawetara produk kanthi persyaratan khusus, area fleksibel lan area kaku tartamtu, kanggo ngirit ruangan internal produk, nyuda volume produk sing wis rampung, duwe pitulung banget kanggo nambah kinerja produk .Mulane, kombinasi Papan kaku lan Fleksibel utamane digunakake ing produk elektronik konsumen, skala pasar saya mundhak.

 

Proses produksi

Amarga papan sing Fleksibel minangka kombinasi FPC lan PCB Kaku, produksi papan Fleksibel kudu dilengkapi peralatan produksi FPC lan peralatan produksi PCB Kaku. Kaping pisanan, Miturut panjaluk nyata, para insinyur elektronik nggambar dimensi sirkuit lan garis besar, lan banjur dikirim menyang pabrik sing bisa ngasilake papan sing fleksibel, sawise insinyur CAM menehi hasil karo dokumen sing relevan, ngrencanakake, banjur ngatur produksi FPC baris ngasilake papan FPC, lini produksi PCB ngasilake PCB Kaku.

 

Sawise rong papan iki kasedhiya, sesuai karo persyaratan kanggo rencana insinyur elektronik, papan FPC lan PCB kaku bakal terikat kanthi lancar lan penet, kabeh prosedur iki rampung. Bakal ngliwati serangkaian tautan produksi rinci, pungkasane produksi papan fleksibel kaku rampung. Link produksi sing penting banget, amarga kombinasi PCB kaku lan pcb fleksibel angel banget, ana akeh masalah kontrol kualitas, umume, Kaya sing kita ngerteni, PCB kaku-fleksibel relatif dhuwur, saengga ora bisa pihak penawaran lan panjaluk nyebabake ora ana kepentingan sing relevan. Kanggo mesthekake barang sing ditampa pelanggan kudu apik. Dept kualitas kudu nindakake pengawasan lengkap.

 

Kaluwihan lan Kerugian

Kaluwihan: Papan PCB kaku-fleksibel duwe ciri FPC lan PCB kaku bebarengan. Mula, bisa digunakake ing sawetara produk kanthi persyaratan khusus, kalebu area fleksibel lan area kaku. Iki mbantu banget ngirit ruangan internal produk, nyuda volume produk sing wis rampung lan ningkatake kinerja produk.

 

Kekurangan: Operasi produksi PCB sing kaku-fleks kalebu akeh prosedur; proses ngasilake iku diffik; materi sing dhuwur lan tenaga kerja sing dibutuhake nanging tingkat panenane luwih murah, mula regane luwih larang lan siklus produksi dawa.

 

Lamaran

Karakteristik PCB kaku-fleksibel nemtokake lapangan aplikasi, kalebu kabeh lapangan aplikasi FPC lan PCB kaku, Contone: Bisa dideleng ing lapangan kayata iPhone lan telpon pinter liyane; Headset Bluetooth mewah (kanthi syarat jarak transmisi sinyal); piranti sing bisa dipakai sing cerdas; robot; UAV; tampilan lumahing sudhut mlengkung; peralatan kontrol industri canggih; satelit aerospace lan lapangan liyane. Kanthi pangembangan peralatan cerdas nganti integrasi dhuwur, entheng lan miniaturisasi, uga sarat-sarat anyar industri 4.0 kanggo produksi pribadi. Kanthi ciri fisik sing apik banget, papan PCB sing fleksibel mesthi bakal sumunar ing wektu ngarep. Sanajan popularitas dewan PCB kaku-fleksibel ing antarane pabrikan global, dudu perkara sing gampang kanggo ngasilake buah kemenangan. Alesan utama Operasi produksi PCB kaku-fleks yaiku akeh prosedur; proses ngasilake angel; materi sing dhuwur lan tenaga kerja sing dibutuhake nanging tingkat panenane luwih murah, mula regane luwih larang lan siklus produksi dawa. Kanggo pabrikan papan sirkuit domestik, papan fleksibel kaku bakal dadi pasar segara biru liyane sawise HDI lan FPC.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita