Sugeng rawuh ing situs web kita.

Produk

  • DIP-Assembly

    DIP-Majelis

    Paket dual in-line uga disebut paket DIP, DIP utawa DIL kanggo singkatan.Iki minangka metode kemasan sirkuit terpadu.Bentuk sirkuit terpadu iku persegi dowo, lan ana rong larik pin logam paralel ing loro-lorone, diarani jarum baris.Komponen paket DIP bisa soldered ing liwat bolongan dilapisi ing Papan sirkuit dicithak utawa dipasang menyang soket DIP.Sirkuit terpadu asring nggunakake kemasan DIP, lan bagean kemasan DIP liyane sing umum digunakake kalebu DIP swit ...
  • SMT-Assembly

    SMT-Majelis

    Lini produksi Majelis SMT uga disebut Majelis Teknologi Permukaan Gunung.Iki minangka generasi anyar teknologi perakitan elektronik sing dikembangake saka teknologi sirkuit terpadu hibrida.Iki ditondoi kanthi nggunakake teknologi pemasangan permukaan komponen lan teknologi solder reflow, lan wis dadi teknologi perakitan generasi anyar ing manufaktur produk elektronik.Peralatan utama lini produksi SMT kalebu: mesin cetak, mesin penempatan (komponen elektronik ...
  • Testing

    Testing

    Nalika papan sirkuit wis soldered, mriksa apa Papan sirkuit bisa normal, biasane ora langsung sumber daya kanggo Papan sirkuit, nanging tindakake langkah ing ngisor iki: 1. Apa sambungan bener.2. Apa sumber daya short-circuited.3. Status instalasi komponen.4. Nindakake tes sirkuit mbukak lan sirkuit cendhak dhisik kanggo mesthekake yen ora ana sirkuit cendhak sawise diuripake.Tes daya mung bisa diwiwiti sawise tes hardware ing ndhuwur sadurunge ...
  • FPC reflexible board

    Papan fleksibel FPC

    Papan fleksibel FPC Papan fleksibel FPC minangka jinis papan sirkuit fleksibel kanthi struktur sing paling gampang, sing biasane digunakake kanggo nyambungake karo papan sirkuit liyane.Papan fleksibel PCB nuduhake papan sirkuit fleksibel FPC.Papan sirkuit fleksibel FPC, uga dikenal minangka papan fleksibel, minangka jinis PCB kanthi keluwesan sing apik.Papan sirkuit fleksibel FPC nduweni kaluwihan saka Kapadhetan dhuwur saka wiring lan Déwan, keluwesan apik, volume cilik, bobot entheng lan kekandelan lancip, struktur prasaja, conv ...
  • Single-Layer-Aluminum-PCB

    Single-Layer-Aluminium-PCB

    Papan sirkuit adhedhasar aluminium: Sirkuit substrat aluminium, uga dikenal minangka papan sirkuit, minangka piring tembaga klambi logam unik kanthi konduktivitas termal sing apik, kinerja insulasi listrik lan kinerja pangolahan mekanik.Iki kasusun saka foil tembaga, lapisan insulasi termal lan substrat logam.Struktur kasebut dipérang dadi telung lapisan: Lapisan sirkuit: Tembaga klambi sing padha karo PCB biasa, ketebalan foil tembaga sirkuit yaiku 1oz nganti 10oz.Lapisan insulasi: Lapisan insulasi yaiku ...
  • Single-Layer-FR4-PCB

    Single-Layer-FR4-PCB

    Apa kaluwihan bahan FR4 ing manufaktur PCB materi FR-4, iki minangka singkatan saka kain serat kaca, minangka bahan mentah lan papan sirkuit substrat, papan sirkuit tunggal, kaping pindho lan multi-lapisan umum yaiku digawe iki!Iku piring banget conventional!Kayata Shengyi, Jiantao (KB), Jin An Guoji sing telung manufaktur domestik utama, kayata mung apa FR-4 bahan papan sirkuit manufaktur: Wuzhou Electronics, Penghao Electronics, Wanno E...
  • Special-Material-PCB

    Khusus-Material-PCB

    Rincian kanggo Lapisan PCB Rogers iki: 2 lapisan Material: Rogers 4350B Ketebalan papan dasar: 0.8mm Ketebalan tembaga: Perawatan Permukaan 1 OZ: Werna Soldmask Emas Immersion: Werna Silkscreen Ijo: Putih Aplikasi: Peralatan komunikasi RF Rogers minangka jinis frekuensi dhuwur Papan diprodhuksi dening Rogers.Beda karo papan PCB konvensional - resin epoksi.Ora ana serat kaca ing tengah lan nggunakake basa keramik minangka bahan frekuensi dhuwur.Rogers nduweni konstanta dielektrik sing unggul lan ...
  • Box Building

    Gedung Box

    KAZ nyedhiyakake layanan dhukungan lengkap kanggo para pelanggan sing duwe syarat perakitan produk rampung.Preduli saka ukuran kumpulan produk utawa kategori produk, kita bakal nindakake konfigurasi piranti lunak lan testing final miturut specifications technical.Kauntungan saka perakitan produk rampung / Bangunan kothak Kanthi pengalaman pangolahan luwih saka 13 taun, didhukung dening tim sing diwasa lan teknologi manufaktur profesional, kualitas produk dijamin.1. 6 jangkep...
  • Component-Sourcing

    Komponen-Sourcing

    Kita bisa mbantu pelanggan karo sumber komponen kalebu 1. Resistor 2. Kapasitor 3. Induktor 4. Transformator 5. Semikonduktor 6. Thyristor lan transistor efek medan 7. Tabung elektron lan tabung kamera 8. Piranti piezoelektrik lan piranti Hall 9. Piranti optoelektronik lan piranti elektroakustik 10. Piranti dipasang ing lumahing 11. Piranti sirkuit terpadu 12. Piranti tampilan elektronik 13. Saklar lan konektor 14. Relay, piranti penggandeng fotolistrik 15. Bagean mekanik Tandha ndhuwur ...
  • Conformal Coating

    Coating Konformal

    Kaluwihan saka mesin lapisan cat telung-bukti otomatis: investasi siji-wektu, entuk manfaat kanggo urip.1. Efisiensi dhuwur: lapisan otomatis lan operasi baris perakitan nambah produktivitas.2. Kualitas dhuwur: Jumlah lapisan lan kekandelan saka cat telung-bukti ing saben produk konsisten, konsistensi produk dhuwur, lan kualitas telung-bukti stabil lan dipercaya.3. Presisi dhuwur: lapisan selektif, seragam lan akurat, presisi lapisan luwih dhuwur tinimbang manual....
  • Metro PCB DIP Assembly

    Majelis DIP Metro PCB

    KAZ duwe 3 jalur las kirim DIP sing ana, sing bisa ngasilake peralatan khusus miturut syarat pelanggan lan kahanan produk kanggo njamin linuwih produk lan kanthi efektif nambah efisiensi plug-in.Tukang las DIP kita duwe pengalaman sing sugih lan wis ngrumusake pedoman operasi standar sing rinci lan instruksi operasi SOP kanggo nyukupi syarat kualitas pelanggan sing paling dhuwur.
  • LED Display FR4 Immension Gold PCB Printed Circuit Board

    Tampilan LED FR4 Immension Gold PCB Printed Circuit Board

    Sirkuit KAZ Shenzhen khusus ing Pabrik PCB & PCBA ing China.Produk kita akeh digunakake ing aerospace, komunikasi, elektronik konsumen, piranti medis, lsp.
  • Double-Sided-PCB

    Kaping pindho-PCB

    Nggunakake kekandelan tengen materi penting kanggo mbangun FR4 PCBS.Ketebalan diukur ing inci, kayata ewu, inci, utawa milimeter.Ana sawetara perkara sing kudu ditimbang nalika milih materi FR4 kanggo PCB.Tip ing ngisor iki bakal nyederhanakake proses pilihan sampeyan: 1. Pilih bahan FR4 tipis kanggo panel bangunan kanthi watesan spasi.Bahan tipis bisa ndhukung macem-macem komponen canggih sing dibutuhake kanggo mbangun piranti, kayata aksesoris Bluetooth, konektor USB...
  • HDI-PCB

    HDI-PCB

    Spesifikasi kanggo PCB HID iki: • 8 lapisan, • Shengyi FR-4, • 1.6mm, • ENIG 2u ", • 0.5OZ njero, njaba 1OZ oz • soldmask ireng, • silkscreen putih, • dilapisi ing diisi liwat, Specialty: • Buta & dikubur vias • Edge plating emas, • Kapadhetan bolongan: 994.233 • Titik test: 12.505 • laminate/pressing: 3 kaping • mechanical + kontrol ambane bor + laser bor (3 kaping) teknologi HDI utamané nduweni syarat sing luwih dhuwur ing ukuran saka aperture papan sirkuit dicithak, jembaré kabel, lan ...
  • 4 layers PCB

    4 lapisan PCB

    Spesifikasi kanggo 4 lapisan PCB: Lapisan: 4 Bahan Papan: FR4 Finish Ketebalan papan: 1.6mm Ketebalan tembaga Rampung: 1/1/1/1 OZ Perawatan Permukaan: Immersion Gold (ENIG) 1u” Soldmask Werna: Green Silkscreen Warna: Putih Kanthi Kontrol Impedansi Bentenipun paling gedhe antarane Papan multilayer PCB lan Papan siji-sisi lan pindho sisih iku Kajaba saka lapisan daya internal (kanggo njaga lapisan electrical internal) lan lapisan lemah.Sumber daya lan kabel ground ne ...
  • 8-Layers-PCB

    8-Lapisan-PCB

    Iki minangka papan PCB 8 lapisan kanthi spesifikasi kaya ing ngisor iki: 8 lapisan Shengyi FR4 1.0mm ENIG 2u "Inner 0.5OZ, metu 1OZ Matt black soldmask White silkscreen Dilapisi ing diisi liwat Kanthi wuta liwat 10 pcs saben panel Carane papan multilayer laminated ?Laminating minangka proses ikatan saben lapisan lembaran sirkuit dadi sakabehe.Kabeh proses kalebu kiss pressing, full pressing lan cold pressing.Ing tahap tekanan ciuman, resin nyusup permukaan ikatan lan ngisi kesenjangan ing ...
  • 10-layers-PCB

    10-lapisan-PCB

    Spesifikasi rinci kanggo 10 lapisan PCB iki: Lapisan 10 lapisan Kontrol Impedansi Ya Bahan Papan FR4 Tg170 Buta & Dikubur Vias Ya Rampung Ketebalan Papan 1.6mm Pinggir Plating Ya Rampung Tembaga Ketebalan njero 0.5 OZ, njaba 1 OZ Pengeboran Laser Ya Perawatan Permukaan ENIG 2~3 "Nguji 100% E-testing Soldmask Werna Biru Pengujian Standar IPC Kelas 2 Warna Silkscreen Putih Wektu Lead 12 dina sawise EQ Apa PCB multilayer lan apa karakteristik ...
  • 12-layers-PCB

    12-lapisan-PCB

    Sawetara informasi luwih lengkap babagan iki 12 lapisan Papan PCB Lapisan: 12 lapisan Rampung papan kekandelan: 1.6mm lumahing Perawatan: ENIG 1 ~ 2 u "Bahan Papan: Shengyi S1000 Rampung Tembaga kekandelan: 1 OZ lapisan jero, 1 OZ metu lapisan Soldmask Werna: Ijo Silkscreen Werna: Putih Kanthi Kontrol Impedansi Wuta & dikubur vias Apa prinsip dhasar impedansi lan pertimbangan desain tumpukan kanggo papan multilayer?Nalika ngrancang impedansi lan numpuk, basis utama yaiku kekandelan PCB, jumlah lapisan ...
  • Rigid-Flex-PCB

    Kaku-Flex-PCB

    Kaku Flex PCB Lair lan pangembangan FPC lan Kaku PCB nglairake produk anyar saka Papan Kaku-Fleksibel.yaiku kombinasi papan sirkuit fleksibel lan papan sirkuit kaku.Sawise mencet lan prosedur liyane, digabungake miturut syarat teknologi sing cocog kanggo mbentuk papan sirkuit kanthi karakteristik FPC lan karakteristik PCB Kaku.kang bisa digunakake ing sawetara produk karo syarat khusus, loro wilayah fleksibel lan wilayah kaku tartamtu, kanggo nyimpen intern ...