Sugeng rawuh ing situs web kita.

Produk

  • Testing

    Tes

    Nalika papan sirkuit dipasang, mriksa papan sirkuit bisa digunakake kanthi normal, biasane ora langsung nyuplai daya menyang papan sirkuit, nanging tindakake langkah-langkah ing ngisor iki: 1. Apa sambungan kasebut bener. 2. Apa pasokan listrik mung sithik. 3. Status instalasi komponen. 4. Nindakake sirkuit mbukak lan sirkuit cekak dhisik kanggo mesthekake ora ana sirkuit cendhak sawise urip. Tes daya mung bisa diwiwiti sawise tes piranti keras ing ndhuwur sadurunge ...
  • DIP-Assembly

    DIP-Déwan

    Paket dual in-line uga diarani paket DIP, DIP utawa DIL. Iki minangka metode kemasan sirkuit terintegrasi. Bentuk sirkuit terintegrasi persegi panjang, lan ana rong baris pin logam paralel ing loro-lorone, diarani jarum baris. Komponen paket DIP bisa dipasang ing bolongan sing dilapisi ing papan sirkuit cetak utawa dilebokake ing soket DIP. Sirkuit terintegrasi asring nggunakake kemasan DIP, lan bagean kemasan DIP sing umume digunakake kalebu switch DIP ...
  • SMT-Assembly

    SMT-Majelis

    Lini produksi Majelis SMT uga diarani Majelis Teknologi Surface Mount. Iki minangka generasi anyar teknologi perakitan elektronik sing digawe saka teknologi sirkuit terintegrasi hibrida. Ditondoi kanthi nggunakake teknologi mount permukaan komponen lan teknologi solder refow, lan wis dadi generasi teknologi majelis anyar ing pabrik produk elektronik. Peralatan utama lini produksi SMT kalebu: mesin cetak, mesin penempatan (komponen elektronik ing ...
  • Rigid-Flex-PCB

    PC-kaku-fleksibel

    PCB Flex Kaku Lair lan pangembangan FPC lan PCB Kaku nglairake produk anyar papan kaku-Fleksibel. yaiku kombinasi papan sirkuit sing fleksibel lan papan sirkuit sing kaku. Sawise prosedur penet lan prosedur liyane, dikombinasikake miturut syarat teknologi sing relevan kanggo mbentuk papan sirkuit kanthi karakteristik FPC lan karakteristik PCB Kaku. sing bisa digunakake ing sawetara produk kanthi persyaratan khusus, area fleksibel lan area kaku tartamtu, kanggo ngirit ...
  • 12-layers-PCB

    12-lapisan-PCB

    Sawetara informasi luwih lengkap kanggo lapisan lapisan PCB 12 lapisan iki: 12 lapis Tebal papan: 1.6mm Perawatan lumahing: ENIG 1 ~ 2 u ”Bahan Papan: Shengyi S1000 Rampung Ketebalan tembaga: 1 lapisan jero OZ, lapisan OZ metu Soldmask Warna: Ijo Warna Silkscreen: Putih Kanthi Kontrol Impedansi Wuta & dikubur vias Apa prinsip dhasar pertimbangan desain impedansi lan tumpukan kanggo papan multilayer? Nalika ngrancang impedansi lan tumpukan, dhasar utamane yaiku ketebalan PCB, jumlah lapisan ...
  • 10-layers-PCB

    10-lapisan-PCB

    Spesifikasi rinci kanggo 10 lapisan PCB iki: Lapisan 10 lapisan Kontrol Impedansi Ya Bahan Papan FR4 Tg170 Wuta & Dikubur Ya Ya Papan Rampung Ketebalan 1.6mm Plating Edge Ya Rampung Ketebalan Tembaga batin 0,5 OZ, pengeboran Laser 1 OZ Ya Pengobatan Lumahing ENIG 2 ~ 3u ”Pengujian 100% E-testing Soldmask Color Blue Testing Standar IPC Kelas 2 Silkscreen Color White Lead Time 12 dina sawise EQ Apa multilayer PCB lan apa ciri multilayer b ...
  • Single-Layer-FR4-PCB

    Single-Layer-FR4-PCB

    Apa kaluwihan bahan FR4 ing bahan PCB pabrik FR-4, iki minangka singkatan saka kain serat kaca, minangka jinis bahan mentah lan papan sirkuit substrat, papan sirkuit tunggal, sisi loro lan multi-lapisan umume digawe saka iki! Iki piring konvensional banget! Kayata Shengyi, Jiantao (KB), Jin An Guoji minangka telung produsen domestik utama, kayata mung produsen bahan sirkuit FR-4: Wuzhou Electronics, Penghao Electronics, Wanno E ...
  • HDI-PCB

    HDI-PCB

    Spesifikasi PCB HID iki: • 8 lapisan, • Shengyi FR-4, • 1.6mm, • ENIG 2u ", • 0,5OZ njero, 1OZ oz • soldmask ireng, • silkscreen putih, • dilapisi kanthi diisi liwat, Spesialisasi: • Vias wuta & dikubur • plating emas Edge, • Kapadhetan bolongan: 994,233 • Titik test: 12,505 • laminasi / pencet: 3 kaping • bor ambane mekanik + kontrol + bor laser (3 kaping) Teknologi HDI utamane duwe syarat sing luwih dhuwur kanggo ukuran bukaan papan sirkuit cetak, jembaré kabel lan ...
  • 4 layers PCB

    4 lapisan PCB

    Spesifikasi kanggo 4 lapisan PCB: Lapisan: 4 Papan Bahan: FR4 Kekebalan Papan Rampung: 1.6mm Rampungake ketebalan tembaga: 1/1/1/1 OZ Perawatan Lumahing: Emas Immersion (ENIG) 1u ”Warna Soldmask: Warna Silkscreen Ijo: Putih Kanthi Kontrol Impedansi Bedane paling gedhe ing antarane papan multilayer PCB lan papan siji sisi lan sisi loro yaiku tambahan lapisan listrik internal (kanggo njaga lapisan listrik internal) lan lapisan lemah. Pasokan listrik lan kabel ...
  • 8-Layers-PCB

    8-Lapisan-PCB

    Iki minangka papan PCB 8 lapisan kanthi spesifikasi ing ngisor iki: 8 lapisan Shengyi FR4 1.0mm ENIG 2u ”Inner 0.5OZ, metu 1OZ Matt black soldmask Silkscreen putih Diselehake diisi liwat Kanthi wuta liwat 10 pcs saben panel Kepiye papan multilayer dilaminasi ? Laminating minangka proses ikatan saben lapisan sheet circuit dadi sakabeh. Kabeh proses kalebu ngambung ciuman, pencet lengkap lan pencet adhem. Ing tahap tekanan ciuman, resin nyusup ing permukaan ikatan lan ngisi kesenjangan ing ...
  • Single-Layer-Aluminum-PCB

    Single-Layer-Aluminium-PCB

    Papan sirkuit adhedhasar aluminium: Sirkuit substrat aluminium, uga dikenal minangka papan sirkuit, minangka lempeng tembaga klambi logam unik kanthi konduktivitas termal sing apik, kinerja insulasi listrik lan kinerja pemrosesan mekanik. Iki kasusun saka foil tembaga, lapisan insulasi termal lan substrat logam. Strukture dipérang dadi telung lapisan: Lapisan sirkuit: Klambi tembaga padha karo PCB biasa, ketebalan foil tembaga sirkuit 1oz nganti 10oz. Lapisan jampel: Lapisan jampel yaiku ...
  • Conformal Coating

    Pelapisan Konformal

    Keuntungan mesin lapisan cat telung bukti otomatis: investasi sapisan, bathi umur. 1. Efisiensi tinggi: lapisan otomatis lan operasi garis perakitan nambah produktivitas. 2. Kualitas tinggi: Jumlah lapisan lan kekandelan cat telung bukti ing saben produk konsisten, konsistensi produk dhuwur, lan kualitas telung bukti stabil lan andal. 3. Presisi tinggi: lapisan selektif, seragam lan akurat, presisi lapisan luwih dhuwur tinimbang manual. ...