Sugeng rawuh ing situs web kita.

PCB

  • Rigid-Flex-PCB

    PC-kaku-fleksibel

    PCB Flex Kaku Lair lan pangembangan FPC lan PCB Kaku nglairake produk anyar papan kaku-Fleksibel. yaiku kombinasi papan sirkuit sing fleksibel lan papan sirkuit sing kaku. Sawise prosedur penet lan prosedur liyane, dikombinasikake miturut syarat teknologi sing relevan kanggo mbentuk papan sirkuit kanthi karakteristik FPC lan karakteristik PCB Kaku. sing bisa digunakake ing sawetara produk kanthi persyaratan khusus, area fleksibel lan area kaku tartamtu, kanggo ngirit ...
  • 12-layers-PCB

    12-lapisan-PCB

    Sawetara informasi luwih lengkap kanggo lapisan lapisan PCB 12 lapisan iki: 12 lapis Tebal papan: 1.6mm Perawatan lumahing: ENIG 1 ~ 2 u ”Bahan Papan: Shengyi S1000 Rampung Ketebalan tembaga: 1 lapisan jero OZ, lapisan OZ metu Soldmask Warna: Ijo Warna Silkscreen: Putih Kanthi Kontrol Impedansi Wuta & dikubur vias Apa prinsip dhasar pertimbangan desain impedansi lan tumpukan kanggo papan multilayer? Nalika ngrancang impedansi lan tumpukan, dhasar utamane yaiku ketebalan PCB, jumlah lapisan ...
  • 10-layers-PCB

    10-lapisan-PCB

    Spesifikasi rinci kanggo 10 lapisan PCB iki: Lapisan 10 lapisan Kontrol Impedansi Ya Bahan Papan FR4 Tg170 Wuta & Dikubur Ya Ya Papan Rampung Ketebalan 1.6mm Plating Edge Ya Rampung Ketebalan Tembaga batin 0,5 OZ, pengeboran Laser 1 OZ Ya Pengobatan Lumahing ENIG 2 ~ 3u ”Pengujian 100% E-testing Soldmask Color Blue Testing Standar IPC Kelas 2 Silkscreen Color White Lead Time 12 dina sawise EQ Apa multilayer PCB lan apa ciri multilayer b ...
  • Single-Layer-FR4-PCB

    Single-Layer-FR4-PCB

    Apa kaluwihan bahan FR4 ing bahan PCB pabrik FR-4, iki minangka singkatan saka kain serat kaca, minangka jinis bahan mentah lan papan sirkuit substrat, papan sirkuit tunggal, sisi loro lan multi-lapisan umume digawe saka iki! Iki piring konvensional banget! Kayata Shengyi, Jiantao (KB), Jin An Guoji minangka telung produsen domestik utama, kayata mung produsen bahan sirkuit FR-4: Wuzhou Electronics, Penghao Electronics, Wanno E ...
  • HDI-PCB

    HDI-PCB

    Spesifikasi PCB HID iki: • 8 lapisan, • Shengyi FR-4, • 1.6mm, • ENIG 2u ", • 0,5OZ njero, 1OZ oz • soldmask ireng, • silkscreen putih, • dilapisi kanthi diisi liwat, Spesialisasi: • Vias wuta & dikubur • plating emas Edge, • Kapadhetan bolongan: 994,233 • Titik test: 12,505 • laminasi / pencet: 3 kaping • bor ambane mekanik + kontrol + bor laser (3 kaping) Teknologi HDI utamane duwe syarat sing luwih dhuwur kanggo ukuran bukaan papan sirkuit cetak, jembaré kabel lan ...
  • 4 layers PCB

    4 lapisan PCB

    Spesifikasi kanggo 4 lapisan PCB: Lapisan: 4 Papan Bahan: FR4 Kekebalan Papan Rampung: 1.6mm Rampungake ketebalan tembaga: 1/1/1/1 OZ Perawatan Lumahing: Emas Immersion (ENIG) 1u ”Warna Soldmask: Warna Silkscreen Ijo: Putih Kanthi Kontrol Impedansi Bedane paling gedhe ing antarane papan multilayer PCB lan papan siji sisi lan sisi loro yaiku tambahan lapisan listrik internal (kanggo njaga lapisan listrik internal) lan lapisan lemah. Pasokan listrik lan kabel ...
  • 8-Layers-PCB

    8-Lapisan-PCB

    Iki minangka papan PCB 8 lapisan kanthi spesifikasi ing ngisor iki: 8 lapisan Shengyi FR4 1.0mm ENIG 2u ”Inner 0.5OZ, metu 1OZ Matt black soldmask Silkscreen putih Diselehake diisi liwat Kanthi wuta liwat 10 pcs saben panel Kepiye papan multilayer dilaminasi ? Laminating minangka proses ikatan saben lapisan sheet circuit dadi sakabeh. Kabeh proses kalebu ngambung ciuman, pencet lengkap lan pencet adhem. Ing tahap tekanan ciuman, resin nyusup ing permukaan ikatan lan ngisi kesenjangan ing ...
  • Single-Layer-Aluminum-PCB

    Single-Layer-Aluminium-PCB

    Papan sirkuit adhedhasar aluminium: Sirkuit substrat aluminium, uga dikenal minangka papan sirkuit, minangka lempeng tembaga klambi logam unik kanthi konduktivitas termal sing apik, kinerja insulasi listrik lan kinerja pemrosesan mekanik. Iki kasusun saka foil tembaga, lapisan insulasi termal lan substrat logam. Strukture dipérang dadi telung lapisan: Lapisan sirkuit: Klambi tembaga padha karo PCB biasa, ketebalan foil tembaga sirkuit 1oz nganti 10oz. Lapisan jampel: Lapisan jampel yaiku ...
  • Special-Material-PCB

    Khusus-Bahan-PCB

    Rincian kanggo Lapisan PCB Rogers iki: 2 lapisan Bahan: Rogers 4350B Kekandelan papan basa: Kekandelan tembaga 0.8mm: 1 OZ Perawatan Lumahing: Werna Emas Soldmask Immersion: Warna Silkscreen Ijo: Aplikasi Putih: Piranti komunikasi RF Rogers minangka jinis frekuensi tinggi papan diprodhuksi dening Rogers. Beda karo papan PCB konvensional — resin epoksi. Ora duwe serat kaca ing tengah lan nggunakake basis keramik minangka bahan frekuensi dhuwur. Rogers duwe konstanta dielektrik sing unggul ...
  • FPC reflexible board

    Papan refleks FPC

    Papan fleksibel FPC Papan fleksibel FPC minangka jinis papan sirkuit fleksibel kanthi struktur sing paling gampang, sing umume digunakake kanggo nyambung karo papan sirkuit liyane. Papan fleksibel PCB nuduhake papan sirkuit FPC fleksibel. Papan sirkuit fleksibel FPC, uga dikenal minangka papan fleksibel, kalebu PCB kanthi fleksibilitas sing apik. Papan sirkuit fleksibel FPC duwe kaluwihan kepadatan tinggi kabel lan perakitan, fleksibilitas sing apik, volume cilik, bobot entheng lan kekandelan tipis, struktur ...
  • Double-Sided-PCB

    PCB Ng sisi-Loro

    Nggunakake ketebalan materi sing tepat penting kanggo nggawe FR4 PCBS. Kandel diukur kanthi inci, kayata ewonan, inci, utawa milimeter. Ana sawetara perkara sing kudu dipikirake nalika milih materi FR4 kanggo PCB. Tips ing ngisor iki bakal nyederhanakake proses pilihan sampeyan: 1. Pilih bahan FR4 tipis kanggo panel bangunan kanthi alangan ruang. Bahan tipis bisa ndhukung macem-macem komponen canggih sing dibutuhake kanggo mbangun piranti, kayata aksesoris Bluetooth, sambungan USB ...