Sugeng rawuh ing situs web kita.

Majelis PCB

  • DIP-Assembly

    DIP-Majelis

    Paket dual in-line uga disebut paket DIP, DIP utawa DIL kanggo singkatan.Iki minangka metode kemasan sirkuit terpadu.Bentuk sirkuit terpadu iku persegi dowo, lan ana rong larik pin logam paralel ing loro-lorone, diarani jarum baris.Komponen paket DIP bisa soldered ing liwat bolongan dilapisi ing Papan sirkuit dicithak utawa dipasang menyang soket DIP.Sirkuit terpadu asring nggunakake kemasan DIP, lan bagean kemasan DIP liyane sing umum digunakake kalebu DIP swit ...
  • SMT-Assembly

    SMT-Majelis

    Lini produksi Majelis SMT uga disebut Majelis Teknologi Permukaan Gunung.Iki minangka generasi anyar teknologi perakitan elektronik sing dikembangake saka teknologi sirkuit terpadu hibrida.Iki ditondoi kanthi nggunakake teknologi pemasangan permukaan komponen lan teknologi solder reflow, lan wis dadi teknologi perakitan generasi anyar ing manufaktur produk elektronik.Peralatan utama lini produksi SMT kalebu: mesin cetak, mesin penempatan (komponen elektronik ...
  • Testing

    Testing

    Nalika papan sirkuit wis soldered, mriksa apa Papan sirkuit bisa normal, biasane ora langsung sumber daya kanggo Papan sirkuit, nanging tindakake langkah ing ngisor iki: 1. Apa sambungan bener.2. Apa sumber daya short-circuited.3. Status instalasi komponen.4. Nindakake tes sirkuit mbukak lan sirkuit cendhak dhisik kanggo mesthekake yen ora ana sirkuit cendhak sawise diuripake.Tes daya mung bisa diwiwiti sawise tes hardware ing ndhuwur sadurunge ...
  • Component-Sourcing

    Komponen-Sourcing

    Kita bisa mbantu pelanggan karo sumber komponen kalebu 1. Resistor 2. Kapasitor 3. Induktor 4. Transformator 5. Semikonduktor 6. Thyristor lan transistor efek medan 7. Tabung elektron lan tabung kamera 8. Piranti piezoelektrik lan piranti Hall 9. Piranti optoelektronik lan piranti elektroakustik 10. Piranti dipasang ing lumahing 11. Piranti sirkuit terpadu 12. Piranti tampilan elektronik 13. Saklar lan konektor 14. Relay, piranti penggandeng fotolistrik 15. Bagean mekanik Tandha ndhuwur ...
  • Conformal Coating

    Coating Konformal

    Kaluwihan saka mesin lapisan cat telung-bukti otomatis: investasi siji-wektu, entuk manfaat kanggo urip.1. Efisiensi dhuwur: lapisan otomatis lan operasi baris perakitan nambah produktivitas.2. Kualitas dhuwur: Jumlah lapisan lan kekandelan saka cat telung-bukti ing saben produk konsisten, konsistensi produk dhuwur, lan kualitas telung-bukti stabil lan dipercaya.3. Presisi dhuwur: lapisan selektif, seragam lan akurat, presisi lapisan luwih dhuwur tinimbang manual....
  • Metro PCB DIP Assembly

    Majelis DIP Metro PCB

    KAZ duwe 3 jalur las kirim DIP sing ana, sing bisa ngasilake peralatan khusus miturut syarat pelanggan lan kahanan produk kanggo njamin linuwih produk lan kanthi efektif nambah efisiensi plug-in.Tukang las DIP kita duwe pengalaman sing sugih lan wis ngrumusake pedoman operasi standar sing rinci lan instruksi operasi SOP kanggo nyukupi syarat kualitas pelanggan sing paling dhuwur.