Sugeng rawuh ing situs web kita.

Majelis PCB

  • Testing

    Tes

    Nalika papan sirkuit dipasang, mriksa papan sirkuit bisa digunakake kanthi normal, biasane ora langsung nyuplai daya menyang papan sirkuit, nanging tindakake langkah-langkah ing ngisor iki: 1. Apa sambungan kasebut bener. 2. Apa pasokan listrik mung sithik. 3. Status instalasi komponen. 4. Nindakake sirkuit mbukak lan sirkuit cekak dhisik kanggo mesthekake ora ana sirkuit cendhak sawise urip. Tes daya mung bisa diwiwiti sawise tes piranti keras ing ndhuwur sadurunge ...
  • DIP-Assembly

    DIP-Déwan

    Paket dual in-line uga diarani paket DIP, DIP utawa DIL. Iki minangka metode kemasan sirkuit terintegrasi. Bentuk sirkuit terintegrasi persegi panjang, lan ana rong baris pin logam paralel ing loro-lorone, diarani jarum baris. Komponen paket DIP bisa dipasang ing bolongan sing dilapisi ing papan sirkuit cetak utawa dilebokake ing soket DIP. Sirkuit terintegrasi asring nggunakake kemasan DIP, lan bagean kemasan DIP sing umume digunakake kalebu switch DIP ...
  • SMT-Assembly

    SMT-Majelis

    Lini produksi Majelis SMT uga diarani Majelis Teknologi Surface Mount. Iki minangka generasi anyar teknologi perakitan elektronik sing digawe saka teknologi sirkuit terintegrasi hibrida. Ditondoi kanthi nggunakake teknologi mount permukaan komponen lan teknologi solder refow, lan wis dadi generasi teknologi majelis anyar ing pabrik produk elektronik. Peralatan utama lini produksi SMT kalebu: mesin cetak, mesin penempatan (komponen elektronik ing ...
  • Conformal Coating

    Pelapisan Konformal

    Keuntungan mesin lapisan cat telung bukti otomatis: investasi sapisan, bathi umur. 1. Efisiensi tinggi: lapisan otomatis lan operasi garis perakitan nambah produktivitas. 2. Kualitas tinggi: Jumlah lapisan lan kekandelan cat telung bukti ing saben produk konsisten, konsistensi produk dhuwur, lan kualitas telung bukti stabil lan andal. 3. Presisi tinggi: lapisan selektif, seragam lan akurat, presisi lapisan luwih dhuwur tinimbang manual. ...
  • Component-Sourcing

    Komponen-Sourcing

    Kita bisa mbantu pelanggan nganggo komponen komponen kalebu 1. Resistor 2. Kapasitor 3. Induktor 4. Transformer 5. Semikonduktor 6. Transistor efek tirus lan 7. tabung elektron lan tabung kamera 8. Piranti Piezoelektrik lan piranti Hall 9. Piranti Optoelektronika lan piranti elektroakoustik 10. Piranti sing dipasang ing lumahing 11. Piranti sirkuit integral 12. Piranti tampilan elektronik 13. Saklar lan konektor 14. Relay, piranti kopling fotoelektrik 15. Bagéan mekanik ...