Sugeng rawuh ing situs web kita.

Kabar

  • What is the difference between a four-layer PCB and a two-layer board?

    Punapa punika prabédan antarane PCB papat-lapisan lan Papan loro-lapisan?

    Papan papat-lapisan dilaminasi ing basis saka papan kaping pindho (papan loro-lapisan).Dina iki, Xiaobian ndadekke sampeyan beda antarane PCB papat-lapisan lan PCB loro-lapisan.Ayo dideleng!Nalika mencet, PP lan foil tembaga ditambahake ing loro-lorone saka papan pindho sisi, lan dipencet ...
    Waca liyane
  • New trends in PCB technology development in 2022

    Tren anyar ing pangembangan teknologi PCB ing 2022

    Manufaktur PCB minangka transformasi desain papan sirkuit sing cocog karo spesifikasi desain dadi PCB fisik.Outsourcing biasane ditindakake dening pabrikan kontrak (CM) sing ngetutake spesifikasi sing diwenehake dening desainer.Faktor kunci tartamtu (kayata pilihan substrat PCB ...
    Waca liyane
  • What is the cause of PCBA processing welding defects?

    Apa sabab saka PCBA Processing welding cacat?

    Ana liyane lan liyane piranti elektronik saiki, lan akeh iku berkembang ing arah Intelligence, kang mbutuhake papan sirkuit liyane kanggo nindakake sistem kontrol piranti iki, lan kualitas Processing PCBA nemtokake urip layanan piranti.Ing ngisor iki bakal ana ing ...
    Waca liyane
  • PCBA process for different types of PCB boards

    Proses PCBA kanggo macem-macem papan PCB

    1. Single-sisi SMT soyo tambah Tempel solder ditambahake menyang bantalan komponen, lan sawise printing tempel solder saka Papan PCB gundhul rampung, komponen elektronik sing gegandhengan dipasang dening reflow soldering, lan banjur reflow soldering wis dileksanakake.2. Kartrid DIP sisi tunggal PCB bo...
    Waca liyane
  • What is the reason for PCBA processing through tin? The solution to PCBA processing through tin

    Apa alesan kanggo Processing PCBA liwat timah?Solusi kanggo Processing PCBA liwat timah

    Processing PCBA liwat timah utamané kena pengaruh bahan, proses soldering gelombang, flux, soldering manual lan faktor liyane, kang bisa diatur lan ditanggulangi dening cara ing ngisor iki: 1. Solusi faktor Material Timah ilang ing suhu dhuwur wis permeabilitas kuwat, nanging ora. kabeh meta dilas...
    Waca liyane
  • What equipment is required for PCBA processing and assembly?

    peralatan apa dibutuhake kanggo Processing PCBA lan Déwan?

    Ing proses pangolahan lan perakitan PCBA, akeh mesin lan peralatan khusus sing dibutuhake kanggo ngolah lan ngumpulake PCB.Panggunaan mesin lan peralatan nduweni peran penting ing kualitas produk pangolahan PCB.Artikel iki bakal ngrembug babagan pangolahan PCBA ...
    Waca liyane
  • What are the common defects in PCBA processing?

    Apa sing cacat umum ing Processing PCBA?

    1. Short circuit Nuduhake kedadean saka mbentuk gabungan antarane loro joints solder jejer sawijining sawise soldering.Solderability saka bagean, lapisan tempel solder sing kurang, jumlah tempel solder sing akeh banget, lsp. 2. Welding udara Ora ana timah ing potongan timah, lan ...
    Waca liyane
  • What are the commonly used circuit protection components in PCBA processing?

    Apa komponen proteksi sirkuit sing umum digunakake ing pangolahan PCBA?

    Apa tegese proteksi sirkuit?Ing macem-macem produk elektronik, dadi luwih penting kanggo nyetel proteksi overvoltage lan proteksi overcurrent, dadi apa pentinge proteksi sirkuit?(1) Wiwit integrasi papan sirkuit saya dhuwur lan luwih t ...
    Waca liyane
  • What documents are required for PCB board manufacturing and PCBA production?

    Dokumen apa sing dibutuhake kanggo manufaktur papan PCB lan produksi PCBA?

    Produsen PCB: file Gerber, instruksi papan, gambar panel yen perlu.Produksi PCBA: BOM, Pick lan Panggonan file, gambaran SMT 1. file Stencil Mung dig sawetara bolongan ing piring baja.Iku kanggo ndudhuk metu bolongan kanggo bantalan patch.Kanthi cara iki, nalika tempel solder ditrapake, solder ...
    Waca liyane
  • What should be paid attention to in PCBA processing? Points to pay attention to in PCBA processing

    Apa sing kudu digatekake ing proses PCBA?TCTerms kanggo mbayar manungsa waé kanggo ing Processing PCBA

    Masalah sing kudu dianggep nalika PCBA diprodhuksi 1. Desain transfer veneer lan unsur posisi saka baris produksi otomatis Kanggo perakitan baris produksi otomatis, PCBA kudu duwe kemampuan kanggo mindhah pinggiran lan simbol posisi optik, kang prasyarat kanggo produ. ..
    Waca liyane
  • Back to Nantian, in the PCBA process, did you choose the right flux?

    Bali menyang Nantian, ing proses PCBA, apa sampeyan milih fluks tengen?

    Ing proses produksi lan manufaktur produk elektronik, produksi sirkuit kontrol ora luwih saka rong proses: SMT lan PCBA.Aplikasi saka proses iki beda.Aksesoris sing dipilih uga beda.SMT nggunakake tempel solder, lan PCBA nggunakake fluks.Ing p...
    Waca liyane
  • What is PCBA and what is the difference between PCB and PCBA?

    Apa PCBA lan apa bedane PCB lan PCBA?

    Apa PCB?PCB = Papan sirkuit dicithak;Jeneng Cina yaiku papan sirkuit cetak, uga dikenal minangka papan sirkuit cetak, yaiku komponen elektronik sing penting, dhukungan kanggo komponen elektronik, lan operator sambungan listrik komponen elektronik.Amarga digawe nggunakake elec...
    Waca liyane
  • Why do PCBA testing? What are the main contents of PCBA test?

    Napa tes PCBA?Apa isi utama tes PCBA?

    Napa tes PCBA?Produk rampung PCBA kudu diuji lan diatur kanggo nyukupi syarat teknis sing ditemtokake.Processing PCBA mung kanggo ngumpul, nyambung lan las atusan komponen elektronik miturut gambar desain.Paramèter karakteristik saben komponèn ora ...
    Waca liyane
  • Standard requirements for coating thickness of conformal paint in PCBA processing

    Syarat standar kanggo kekandelan lapisan cat conformal ing pangolahan PCBA

    Kekandelan normal saka lapisan paling produk Papan sirkuit ing Processing PCBA punika 25 kanggo 127 microns, lan kekandelan nutupi sawetara produk luwih murah.Kekandelan spesifik kudu ditemtokake miturut skenario panggunaan nyata lan syarat pelanggan.Kepiye cara nggunakake alat kanggo ngukur ...
    Waca liyane
  • How to choose a quality assurance PCBA chip processing manufacturer?

    Kepiye cara milih produsen pangolahan chip PCBA jaminan kualitas?

    Saiki, industri elektronik ing saindenging negara mboko sithik nggunakake teknologi anyar, lan PCBA mboko sithik mlebu.Nanging, kanggo para pelanggan, carane nemokake produsen pangolahan PCBA sing berkualitas uga bisa dadi masalah.Nalika ana akeh pabrikan ing ngarep sampeyan, akeh ...
    Waca liyane
  • PCBA production process

    Proses produksi PCBA

    PCBA nuduhake proses soyo tambah, masang lan soldering komponen ing Papan PCB gundhul.Proses produksi PCBA kudu ngliwati sawetara proses kanggo ngrampungake produksi.Proses produksi PCBA bisa dipérang dadi sawetara pangolahan utama, SMT chip Processing → DIP...
    Waca liyane
  • How long can the finished PCBA be stored?

    Suwene PCBA rampung bisa disimpen?

    Papan kanthi macem-macem komponen sing dilas ing permukaan papan sirkuit sing dicithak diarani PCBA.Kanthi pangembangan ilmu lan teknologi, wong wis wiwit mbayar manungsa waé liyane lan liyane kanggo wektu nggunakake papan sirkuit PCBA lan linuwih saka operasi frekuensi dhuwur, lan banjur ...
    Waca liyane
  • What should be paid attention to in PCBA processing wave soldering?

    Apa kudu mbayar manungsa waé kanggo ing PCBA Processing gelombang soldering?

    Apa solder gelombang?Wave soldering ing Processing PCBA kanggo nggawe lumahing soldering saka Papan plug-in langsung kontak karo suhu dhuwur Cairan timah kanggo entuk tujuan soldering.Timah cair suhu dhuwur njaga kemiringan, lan piranti khusus nggawe timah cair ...
    Waca liyane
  • Principles and advantages of AOI detection in SMT chip processing

    Prinsip lan kaluwihan deteksi AOI ing pangolahan chip SMT

    Jeneng lengkap AOI yaiku inspeksi optik otomatis, yaiku singkatan saka Inspeksi Optik Otomatis.Iku piranti sing nggunakake prinsip optik kanggo ndeteksi cacat umum ing proses welding saka SMT patch Processing.Nalika peralatan AOI dideteksi kanthi otomatis, peralatan otomatis ...
    Waca liyane
  • Acceptable standard for the size of solder beads on the surface of the PCBA board

    Standar sing bisa ditampa kanggo ukuran manik solder ing permukaan papan PCBA

    Kriteria penerimaan manik solder: 1. Dhiameter manik timah ora ngluwihi 0.13mm 2. Jumlah manik timah kanthi diameter 0.05mm-0.13mm ing kisaran 600mm2 ora ngluwihi 5 (sisih siji) 3. jumlah manik timah kanthi diameter kurang saka 0,05 ora dibutuhake 4. Kabeh solder ...
    Waca liyane