Sugeng rawuh ing situs web kita.

Warta

  • What does the circuit board bring to our lives?

    Apa sing ditindakake sirkuit sirkuit?

    Papan sirkuit minangka komponen elektronik sing penting banget kanggo produk elektronik sing umume digunakake ing saben dinane. Tingkat panggunaan dhuwur, kayata komputer, telpon seluler, TV, lemari es, AC, komputer, lsp., Sing katon ing kita Produk elektronik sajrone urip kabeh butuh papan ...
    Waca liyane
  • A detailed introduction to the entire process of PCBA processing

    Pambuka rinci babagan kabeh proses pangolahan PCBA

    1. Komunikasi bisnis. Komunikasi bisnis sejatine padha karo mode paket setengah SMT patch lan PCB mbuktekake kanthi kapisah, lan tahap negosiasi bisnis kudu ditindakake ing tahap wiwitan. Sampeyan yakin aku butuh, aku yakin sampeyan bisa nindakake. Ok, langkah sabanjure. 2. Ngira-ngira t ...
    Waca liyane
  • Why clean PCBA

    Napa PCBA sing resik

    Umume, perakitan produk elektronik PCBA kudu ngliwati proses SMT + THT, sajrone kudu ngliwati soldering gelombang, solder reflek, solder manual lan proses solder liyane. Ora masalah cara solder apa, proses majelis (denso) minangka proses utama. Ngumpulake ...
    Waca liyane
  • SMT common poor welding solutions

    Solusi las umum SMT umum

    Saiki, AOI minangka metode deteksi sing paling utama lan paling efisien ing industri pengecoran tambalan. Saben produk Youqin Electronics bakal liwati AOI. AOI bisa ndeteksi macem-macem cacat, kalebu tempel solder sing kurang, panggonane komponen sing kurang, lan solder reflek sing kurang apik. Sawetara wong bisa ...
    Waca liyane
  • Precautions for soldering PCBA

    Pancegahan soldering PCBA

    Solder minangka salah sawijining bagean penting saka pabrikan papan PCBA ing proses perakitan produk elektronik. Yen ora ana jaminan kualitas proses las sing cocog, peralatan elektronik sing dirancang kanthi apik bakal angel entuk target desain. Mula, sajrone las ...
    Waca liyane
  • What is an industrial control circuit board

    Apa papan sirkuit kontrol industri

    1. Papan sirkuit khusus utawa umum kanggo kontrol industri, sirkuit ngisor wis siyap, lan IO dilindhungi undhang-undhang. Sawise tuku papan sirkuit kontrol industri, sambungake input lan port output sing dilindhungi ing papan sirkuit menyang piranti pangguna dhewe, kayata motor, valv Solenoid ...
    Waca liyane
  • What are the three pedals under the electric lift truck?

    Apa telung pedal ing ngisor truk angkat listrik?

    Kanthi pengalaman sing apik kanggo ngasilake set operasi PCBA truk angkat. Sirkuit KAZ kita minangka pabrikan sing bener lan andal kanggo sampeyan. Ing kene pls ngidini kula ngenalake truk angkat kanggo sampeyan kabeh. Wong sing nyopir forklift listrik bakal ngerti manawa ana telung pedal ing sangisore setir ...
    Waca liyane
  • Do you know PCBA?

    Apa sampeyan ngerti PCBA?

    PCBA minangka singkatan, tegese piring bolongan PCB dimuat dening SMT. Utawa proses nyata plug-in DIP diarani cendhak PCBA. Kasunyatane, iku kabeh sing diarani kolektif minangka versi elektronik sing diarani; papan sirkuit. Singkatan PCB kanggo papan sirkuit ...
    Waca liyane
  • What are the internal production factors of SMT chip factory?

    Apa faktor produksi internal pabrik chip SMT?

    Kauntungan ngolah chip pabrik SMT SMT duwe ciri kapadhetan tinggi, ukuran cilik lan bobot entheng. Bobot SMT sing dipasang pabrik SMT SMT udakara sepersepuluh komponen SMD tradisional. Amarga umume, produk elektronik sing diproduksi dening smt ch ...
    Waca liyane
  • The main difference between leaded and lead-free processes in PCBA processing

    Bentenane utama antarane proses timbal lan bebas timah ing proses PCBA

    Pangolahan PCBA lan SMT umume duwe rong proses, sing siji yaiku proses bebas timah lan liyane proses sing dipimpin. Kabeh wong ngerti yen timbal mbebayani tumrap manungsa. Mula, proses bebas timbal memenuhi persyaratan perlindungan lingkungan, yaiku tren umume lan pilihan sing ora bisa diendhani ...
    Waca liyane
  • "Kekurangan chip" global saya kuat

    Ing pabrik kemasan Muar pemasok chip STMicroelectronics ing Malaysia, luwih saka 3.000 karyawan kelangan luwih saka 20 amarga epidemi kasebut, lan atusan wong kena infeksi, ngadhepi uji coba urip lan mati. Lini produksi akeh pabrik semikonduktor lokal diwajibake ...
    Waca liyane
  • Pambuka macem-macem jinis substrat PCB

    Pambuka macem-macem jinis substrat PCB Minangka operator utama sirkuit, ana macem-macem jinis substrat. Substrat sing beda duwe aplikasi sing beda. Nyuwun tulung aku ngetrapake ciri lan aplikasi macem-macem substrat. 94HB , papan tahan geni (94VO , FR-1 , FR ...
    Waca liyane
  • Detailed explanation of SMT patch glue and coating technology

    Penjelasan rinci babagan teknologi patch lan lapisan patch SMT

    Ana rong jinis aliran proses khas kanggo teknologi majelis permukaan, sing siji yaiku proses solder paste-reflow solder, lan liyane yaiku proses solder gelombang-lem. Sing terakhir yaiku lem komponen chip ing permukaan PCB nganggo lem tambalan, lan lebokake komponen bolongan ...
    Waca liyane
  • PCBA “Three Preventions” Process

    Proses "Tiga Prevensi" PCBA

    Inti "telung pencegahan" ing pangolahan elektronik yaiku nglapisi film protèktif ing permukaan sing dilindhungi. Efek protèktif gegayutan karo metode lapisan lan proses lapisan. Penyemprotan biasane kalebu proteksi lumahing PCBA, nalika ny ...
    Waca liyane
  • What kind of technology is pcda foundry

    Apa jinis teknologi yaiku pengecoran pcda

    Bahan baku pengecoran pcda yaiku papan sirkuit cetak, lan macem-macem sirkuit integral lan komponen elektronik dipasang lan dipasang ing papan sirkuit cetak dadi TV warna komputer liwat jalur produksi. Papan utama piranti komunikasi. Luwih populer ing ...
    Waca liyane
  • SMT patch factory has become an important demand in the electronics industry

    Pabrik patch SMT wis dadi panjaluk penting ing industri elektronik

    SMT minangka singkatan saka teknologi perakitan permukaan sirkuit elektronik, lan minangka teknologi perakitan lan proses sing populer ing industri perakitan elektronik. Kanthi prevalensi model aset ringan saka perusahaan kontemporer, perusahaan teknologi elektronik kanthi struktur aset ...
    Waca liyane
  • Why should there be serpentine traces on the PCB board

    Napa kudu ana jejak serpentine ing papan PCB

    Sembarang tilak ing PCB bakal nyebabake wektu tundha sinyal nalika ngliwati sinyal frekuensi dhuwur. Fungsi utama saka jejak serpentine yaiku kanggo menehi ganti rugi kanggo bagean tundha sing luwih cilik saka garis sinyal "klompok sing gegandhengan" sing padha. Bagean kasebut Biasane ora utawa kurang saka sinyal liyane ...
    Waca liyane
  • How to distinguish single and double-sided multilayer circuit boards

    Cara mbedakake papan sirkuit multilayer siji lan loro

    Rong cara sing paling umum kanggo mbedakake papan sirkuit multilayer siji lan loro yaiku kaya ing ngisor iki: 1. Bawa munggah lan adhepake lampu kasebut. Inti njero opaque, yaiku ireng kabeh, yaiku papan multilayer. Kosok baline, minangka papan sirkuit siji lan loro. Dosa ...
    Waca liyane
  • How to identify the pros and cons of PCB double-sided boards

    Cara ngenali babagan pro lan kontra saka papan sisi loro PCB

    Cara ngenali babagan pro lan kontra PCB, akeh kanca sing ora bisa nggawe keputusan langsung, dina iki aku bakal nuduhake sampeyan carane nggawe keputusan sing intuisi. Rega pasar papan sirkuit PCB mesthi kompetitif banget. Kena pengaruh faktor iki, biaya bahan papan PCB uga ...
    Waca liyane
  • What exactly is a PCB circuit board used for?

    Apa sing digunakake papan sirkuit PCB?

    Ana macem-macem jinis papan sirkuit kanthi jeneng beda. Bahan kasebut bisa dijenengi miturut bahan, nomer lapisan, karakteristik alamiah, lsp., Kayata: sisi siji, sisi loro, multilayer, HDI, Allegro, papan sirkuit FR4, sirkuit keramik PCB, papan sirkuit keramik alumina, aluminium. ..
    Waca liyane