Sugeng rawuh ing situs web kita.

Multilayer-PCB

  • LED Display FR4 Immension Gold PCB Printed Circuit Board

    Tampilan LED FR4 Immension Gold PCB Printed Circuit Board

    Sirkuit KAZ Shenzhen khusus ing Pabrik PCB & PCBA ing China.Produk kita akeh digunakake ing aerospace, komunikasi, elektronik konsumen, piranti medis, lsp.
  • 4 layers PCB

    4 lapisan PCB

    Spesifikasi kanggo 4 lapisan PCB: Lapisan: 4 Bahan Papan: FR4 Finish Ketebalan papan: 1.6mm Ketebalan tembaga Rampung: 1/1/1/1 OZ Perawatan Permukaan: Immersion Gold (ENIG) 1u” Soldmask Werna: Green Silkscreen Warna: Putih Kanthi Kontrol Impedansi Bentenipun paling gedhe antarane Papan multilayer PCB lan Papan siji-sisi lan pindho sisih iku Kajaba saka lapisan daya internal (kanggo njaga lapisan electrical internal) lan lapisan lemah.Sumber daya lan kabel ground ne ...
  • 8-Layers-PCB

    8-Lapisan-PCB

    Iki minangka papan PCB 8 lapisan kanthi spesifikasi kaya ing ngisor iki: 8 lapisan Shengyi FR4 1.0mm ENIG 2u "Inner 0.5OZ, metu 1OZ Matt black soldmask White silkscreen Dilapisi ing diisi liwat Kanthi wuta liwat 10 pcs saben panel Carane papan multilayer laminated ?Laminating minangka proses ikatan saben lapisan lembaran sirkuit dadi sakabehe.Kabeh proses kalebu kiss pressing, full pressing lan cold pressing.Ing tahap tekanan ciuman, resin nyusup permukaan ikatan lan ngisi kesenjangan ing ...
  • 10-layers-PCB

    10-lapisan-PCB

    Spesifikasi rinci kanggo 10 lapisan PCB iki: Lapisan 10 lapisan Kontrol Impedansi Ya Bahan Papan FR4 Tg170 Buta & Dikubur Vias Ya Rampung Ketebalan Papan 1.6mm Pinggir Plating Ya Rampung Tembaga Ketebalan njero 0.5 OZ, njaba 1 OZ Pengeboran Laser Ya Perawatan Permukaan ENIG 2~3 "Nguji 100% E-testing Soldmask Werna Biru Pengujian Standar IPC Kelas 2 Warna Silkscreen Putih Wektu Lead 12 dina sawise EQ Apa PCB multilayer lan apa karakteristik ...
  • 12-layers-PCB

    12-lapisan-PCB

    Sawetara informasi luwih lengkap babagan iki 12 lapisan Papan PCB Lapisan: 12 lapisan Rampung papan kekandelan: 1.6mm lumahing Perawatan: ENIG 1 ~ 2 u "Bahan Papan: Shengyi S1000 Rampung Tembaga kekandelan: 1 OZ lapisan jero, 1 OZ metu lapisan Soldmask Werna: Ijo Silkscreen Werna: Putih Kanthi Kontrol Impedansi Wuta & dikubur vias Apa prinsip dhasar impedansi lan pertimbangan desain tumpukan kanggo papan multilayer?Nalika ngrancang impedansi lan numpuk, basis utama yaiku kekandelan PCB, jumlah lapisan ...
  • Rigid-Flex-PCB

    Kaku-Flex-PCB

    Kaku Flex PCB Lair lan pangembangan FPC lan Kaku PCB nglairake produk anyar saka Papan Kaku-Fleksibel.yaiku kombinasi papan sirkuit fleksibel lan papan sirkuit kaku.Sawise mencet lan prosedur liyane, digabungake miturut syarat teknologi sing cocog kanggo mbentuk papan sirkuit kanthi karakteristik FPC lan karakteristik PCB Kaku.kang bisa digunakake ing sawetara produk karo syarat khusus, loro wilayah fleksibel lan wilayah kaku tartamtu, kanggo nyimpen intern ...