Sugeng rawuh ing situs web kita.

Multilayer-PCB

  • Rigid-Flex-PCB

    PC-kaku-fleksibel

    PCB Flex Kaku Lair lan pangembangan FPC lan PCB Kaku nglairake produk anyar papan kaku-Fleksibel. yaiku kombinasi papan sirkuit sing fleksibel lan papan sirkuit sing kaku. Sawise prosedur penet lan prosedur liyane, dikombinasikake miturut syarat teknologi sing relevan kanggo mbentuk papan sirkuit kanthi karakteristik FPC lan karakteristik PCB Kaku. sing bisa digunakake ing sawetara produk kanthi persyaratan khusus, area fleksibel lan area kaku tartamtu, kanggo ngirit ...
  • 12-layers-PCB

    12-lapisan-PCB

    Sawetara informasi luwih lengkap kanggo lapisan lapisan PCB 12 lapisan iki: 12 lapis Tebal papan: 1.6mm Perawatan lumahing: ENIG 1 ~ 2 u ”Bahan Papan: Shengyi S1000 Rampung Ketebalan tembaga: 1 lapisan jero OZ, lapisan OZ metu Soldmask Warna: Ijo Warna Silkscreen: Putih Kanthi Kontrol Impedansi Wuta & dikubur vias Apa prinsip dhasar pertimbangan desain impedansi lan tumpukan kanggo papan multilayer? Nalika ngrancang impedansi lan tumpukan, dhasar utamane yaiku ketebalan PCB, jumlah lapisan ...
  • 10-layers-PCB

    10-lapisan-PCB

    Spesifikasi rinci kanggo 10 lapisan PCB iki: Lapisan 10 lapisan Kontrol Impedansi Ya Bahan Papan FR4 Tg170 Wuta & Dikubur Ya Ya Papan Rampung Ketebalan 1.6mm Plating Edge Ya Rampung Ketebalan Tembaga batin 0,5 OZ, pengeboran Laser 1 OZ Ya Pengobatan Lumahing ENIG 2 ~ 3u ”Pengujian 100% E-testing Soldmask Color Blue Testing Standar IPC Kelas 2 Silkscreen Color White Lead Time 12 dina sawise EQ Apa multilayer PCB lan apa ciri multilayer b ...
  • 4 layers PCB

    4 lapisan PCB

    Spesifikasi kanggo 4 lapisan PCB: Lapisan: 4 Papan Bahan: FR4 Kekebalan Papan Rampung: 1.6mm Rampungake ketebalan tembaga: 1/1/1/1 OZ Perawatan Lumahing: Emas Immersion (ENIG) 1u ”Warna Soldmask: Warna Silkscreen Ijo: Putih Kanthi Kontrol Impedansi Bedane paling gedhe ing antarane papan multilayer PCB lan papan siji sisi lan sisi loro yaiku tambahan lapisan listrik internal (kanggo njaga lapisan listrik internal) lan lapisan lemah. Pasokan listrik lan kabel ...
  • 8-Layers-PCB

    8-Lapisan-PCB

    Iki minangka papan PCB 8 lapisan kanthi spesifikasi ing ngisor iki: 8 lapisan Shengyi FR4 1.0mm ENIG 2u ”Inner 0.5OZ, metu 1OZ Matt black soldmask Silkscreen putih Diselehake diisi liwat Kanthi wuta liwat 10 pcs saben panel Kepiye papan multilayer dilaminasi ? Laminating minangka proses ikatan saben lapisan sheet circuit dadi sakabeh. Kabeh proses kalebu ngambung ciuman, pencet lengkap lan pencet adhem. Ing tahap tekanan ciuman, resin nyusup ing permukaan ikatan lan ngisi kesenjangan ing ...