Sugeng rawuh ing situs web kita.

HDI-PCB

Katrangan singkat:


Detail Produk

Spesifikasi PCB HID iki:

• 8 lapisan,

• Shengyi FR-4,

• 1.6mm,  

• ENIG 2u ",

• jero 0,5OZ, njaba 1OZ oz

• soldmask ireng,  

• layar sutra putih,

• dilapisi diisi liwat,

Khusus:

• Wuta & dikubur vias

• Plating emas pinggiran,

• Kapadhetan bolongan: 994,233

• Titik tes: 12,505

• laminasi / pencet: kaping 3

• bor ambane mekanik + kontrol

+ bor laser (kaping 3)

Teknologi HDI umume duwe sing luwih dhuwur syarat ing ukuran dicithak bukaan papan sirkuit, jembaré kabel, lan nomer lapisan. Kudu luwih akeh bolongan wuta sing dikubur lan nuduhake kepadatan tinggi pangembangan Antarane macem-macem PCB produk sing dibutuhake dening server kelas menengah, industri komunikasi lan komputer  akun proporsi sing cukup gedhe, lan panjaluk kanggo sirkuit HDI yaiku relatif dhuwur. Pangsa pasar dewan HDI saiki ing pasar domestik pancen akeh janji  

HDI-PCB (5)

Kertu HDI server, ponsel, mesin POS multi fungsi, lan kamera keamanan HDI nggunakake papan kepadatan tinggi HDI ing skala gedhe. Pasar papan sirkuit HDI terus dikembangake kanthi high-end, level tinggi, lan kepadatan tinggi, terus-terusan mengaruhi bisnis komunikasi lan ningkatake kemajuan teknologi. HDI PCB (High Density Interconnect PCB) minangka kapadhetan distribusi garis sirkuit papan sirkuit kanthi nggunakake microblind lan dikubur liwat teknologi. Iki minangka proses sing nyakup kabel internal lan njaba, banjur nggunakake bolongan lan metallisasi ing bolongan kasebut kanggo nggayuh fungsi gabung ing saben lapisan njero. Kanthi pangembangan produk elektronik kanthi kepadatan tinggi lan presisi tinggi, persyaratan kanggo papan sirkuit padha. Cara sing paling efektif kanggo nambah kerapatan PCB yaiku nyuda jumlah bolongan, lan nyetel bolongan wuta lan dikubur kanthi akurat kanggo memenuhi syarat iki, mula ngasilake papan HDI.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita