Sugeng rawuh ing situs web kita.

HDI-PCB

Katrangan singkat:


Detail Produk

Spesifikasi PCB HID:

• 8 lapisan,

• Shengyi FR-4,

• 1,6 mm,

• ENIG 2u",

• njero 0,5OZ, njaba 1OZ oz

• topeng ireng,

• layar sutra putih,

• dilapisi ing diisi liwat,

khusus:

• wuta & disarèkaké vias

• Plating emas pinggiran,

• Kapadhetan bolongan: 994.233

• Titik tes: 12.505

• laminate / mencet: 3 kaping

• mechanical + kontrol ambane pengeboran

+ bor laser (3 kaping)

Teknologi HDI utamane luwih dhuwursyarat ing ukuran dicithakaperture papan sirkuit, jembaré kabel,lan jumlah lapisan.Iku mbutuhake liyanedikubur bolongan wuta lan nuduhake dhuwur-Kapadhetanpembangunan.Antarane macem-macem PCBproduk sing dibutuhake dening server dhuwur, industri komunikasi lan komputerakun kanggo babagan relatif gedhe, lan dikarepake kanggo papan sirkuit HDI punikarelatif dhuwur.Pangsa pasar papan HDI saiki ing pasar domestik bangetjanji.

HDI-PCB (5)

kertu HDI server, telpon seluler, mesin POS multi-fungsi, lan kamera keamanan HDI aluse Papan Kapadhetan dhuwur HDI ing ukuran gedhe.Pasar papan sirkuit HDI terus berkembang menyang tingkat dhuwur, tingkat dhuwur, lan kapadhetan dhuwur, terus-terusan mengaruhi bisnis komunikasi lan ningkatake kemajuan teknologi sing terus-terusan.HDI PCB (High Density Interconnect PCB) punika Kapadhetan distribusi line relatif dhuwur saka papan sirkuit nggunakake microblind lan disarèkaké liwat teknologi.Iki minangka proses sing kalebu kabel njero lan njaba, banjur nggunakake bolongan lan metallization ing bolongan kanggo entuk fungsi nggabungake saben lapisan njero.Kanthi pangembangan produk elektronik kanthi kapadhetan lan tliti dhuwur, syarat kanggo papan sirkuit padha.Cara sing paling efektif kanggo nambah Kapadhetan PCB kanggo ngurangi jumlah liwat bolongan, lan kanthi nyetel bolongan wuta lan disarèkaké kanggo ketemu requirement iki, saéngga ngasilaken Papan HDI.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita