Sugeng rawuh ing situs web kita.

Pitakonan

9
Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?

Ora, kita ora duwe MOQ, prototipe mung 1 potongan tunggal kasedhiya.

Carane njaluk kuotasi / rega?

Kanggo PCB, sampeyan kudu nyedhiyani file Gerber, karo specificaitons rinci (kayata lapisan, kekandelan Papan Rampung, kekandelan tembaga final, perawatan lumahing, soldmask & silkscreen werna, lan panjalukan khusus liyane yen ana.)

Kanggo PCBA, mangga wenehi dhaptar BOM.

Uga kabari jumlah sing pengin kita kutip.

Yen uga perlu rega karo kapal, mangga wenehi alamat pengiriman karo kode pos.

Apa wektu timbal?

Biasane kanggo prototipe, PCB ing 1 minggu, PCBA ing 2 minggu.

Kanggo produksi massal, perlu konfirmasi kasus demi kasus sawise mriksa file sampeyan.

Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing relevan?

Ya, laporan kualitas bisa diwenehake.

Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?

Sampeyan bisa nggawe pembayaran menyang akun bank, Western Union utawa PayPal.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?