Sugeng rawuh ing situs web kita.

Kaping pindho-PCB

Katrangan singkat:


Detail Produk

Nggunakake kekandelan materi sing tepat iku pentingkanggo mbangun FR4 PCBS.Ketebalan diukur inginci, kayata ewu, inci, utawa milimeter.Ana sawetara perkara sing kudu ditimbang nalika milihmateri FR4 kanggo PCB Panjenengan.Tips ing ngisor iki bakalnyederhanakake proses pilihan sampeyan:

Double-Sided-PCB (3)

1. Pilih bahan FR4 lancip kanggo panel bangunan karo alangan papan.Bahan tipis bisa ndhukung macem-macem komponen canggih sing dibutuhake kanggo mbangun piranti, kayata aksesoris Bluetooth, konektor USB, lan sapiturute. Padha uga cocok kanggo proyek gedhe ing ngendi insinyur pengin fokus ing desain sing ngirit ruang.

 

2. bahan FR4 tipis cocok kanggo aplikasi sing mbutuhake keluwesan.Contone, nggunakake bahan tipis kanggo PCB otomotif lan medis becik amarga PCB kasebut

kudu mbengkongaken kanthi rutin.

Aja milih bahan tipis kanggo desain PCB grooved, amarga iki nambah risiko karusakan utawa papan sirkuit pecah.

 

3. Kekandelan materi bisa mengaruhi bobot saka papan sirkuit dicithak lan uga mengaruhi kompatibilitas komponen.Iki tegese materi FR4 lancip logis bakal nggampangake Pabrik Papan sirkuit entheng, kang siji mimpin kanggo elektronik entheng.Produk entheng iki atraktif lan gampang diangkut.

Nalika supaya nggunakake materi FR4, materi FR4 ora pilihan tengen yen aplikasi mbutuhake samubarang ing ngisor iki: Resistance panas banget: FR4 ora dianjurake yen PCB kanggo digunakake ing lingkungan suhu dhuwur.Contone, materi FR4 dudu pilihan sing tepat kanggo PCB ing aplikasi aerospace.

Welding tanpa timbal: Yen pelanggan mbutuhake PCB sing cocog karo RoHS, welding tanpa timbal kudu digunakake.Sajrone soldering tanpa timbal, suhu refluks bisa tekan puncak 250 ° C, lan amarga resistensi suhu sing kurang, bahan FR4

ora bisa tahan.

Sinyal frekuensi dhuwur: Nalika kapapar sinyal frekuensi dhuwur, piring FR4 ora bisa njaga impedansi stabil.Akibaté, fluktuasi kedadeyan lan bisa mengaruhi integritas sinyal kasebut.

 

Amarga popularitas lan panggunaan sing akeh, dina iki gampang golek bahan PCB FR4 ing pasar kanthi macem-macem spesifikasi lan fungsi.Pilihan sugih kuwi kadhangkala nggawe pilihan angel.Ing kasus iki, penting kanggo ngrembug syarat sampeyan karo pabrikan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita