Sugeng rawuh ing situs web kita.

PCB Ng sisi-Loro

Katrangan singkat:


Detail Produk

Nggunakake kekandelan materi sing tepat iku penting kanggo mbangun FR4 PCBS. Kandel diukur ing inci, kayata ewonan, inci, utawa milimeter. Ana sawetara perkara sing kudu dipikirake nalika milih bahan FR4 kanggo PCB sampeyan. Tips ing ngisor iki bakal  nyederhanakake proses pilihan sampeyan:

Double-Sided-PCB (3)

1. Pilih bahan FR4 tipis kanggo panel bangunan kanthi alangan ruang. Bahan tipis bisa ndhukung macem-macem komponen canggih sing dibutuhake kanggo mbangun piranti, kayata aksesoris Bluetooth, konektor USB, lsp. Uga cocog kanggo proyek gedhe sing pengin fokus ing desainer ruang.

 

2. bahan FR4 tipis cocok kanggo aplikasi sing mbutuhake keluwesan. Contone, nggunakake bahan sing lancip kanggo PCB otomotif lan medis iku ideal amarga PCB kasebut

kudu ditekuk kanthi rutin.

Aja milih bahan sing luwih tipis kanggo desain PCB alur, amarga iki nambah risiko kerusakan utawa pecah papan sirkuit.

 

3. Kekandelan materi bisa nyebabake bobote papan sirkuit cetak lan bisa uga nyebabake kompatibilitas komponen. Iki tegese bahan FR4 sing lancip kanthi logis bakal nggampangake nggawe papan sirkuit ringan, sing banjur nyebabake elektronik entheng. Produk entheng iki apik lan gampang diangkut.

Nalika ngindhari nggunakake materi FR4, materi FR4 dudu pilihan sing tepat yen aplikasi sampeyan mbutuhake prekara ing ngisor iki: resistensi panas sing apik banget: FR4 ora disaranake yen PCB digunakake ing lingkungan suhu dhuwur. Contone, materi FR4 dudu pilihan sing tepat kanggo PCB ing aplikasi aerospace.

Las bebas timah: Yen pelanggan mbutuhake PCB sing cocog karo RoHS, welding bebas timah kudu digunakake. Sajrone solder bebas timah, suhu reflux bisa tekan pucuk 250 ° C, lan amarga resistensi suhu kurang, bahan FR4

ora tahan.

Sinyal frekuensi dhuwur: Yen kena sinyal frekuensi dhuwur, piring FR4 ora bisa njaga impedansi stabil. Asile, fluktuasi kedadeyan lan bisa mengaruhi integritas sinyal.

 

Amarga popularitas lan panggunaane akeh, saiki gampang golek bahan FR4 PCB ing pasar kanthi macem-macem spesifikasi lan fungsi. Pilihan sing sugih kaya ngono kadang nggawe pilihan angel. Ing kasus iki, penting kanggo ngrembug babagan syarat sampeyan karo pabrikan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita