Sugeng rawuh ing situs web kita.

DIP-Déwan

Katrangan singkat:


Detail Produk

Paket dual in-line uga diarani paket DIP, DIP utawa DIL. Iki minangka metode kemasan sirkuit terintegrasi. Bentuk sirkuit terintegrasi persegi panjang, lan ana rong baris pin logam paralel ing loro-lorone, diarani jarum baris. Komponen paket DIP bisa dipasang ing bolongan sing dilapisi ing papan sirkuit cetak utawa dilebokake ing soket DIP.

Sirkuit terintegrasi asring nggunakake kemasan DIP, lan bagean kemasan DIP sing umume digunakake kalebu switch DIP, LED, tampilan pitung bagean, tampilan strip lan relay. Konektor rangkep DIP uga umume digunakake kanggo kabel komputer lan piranti elektronik liyane.

dudks

Komponen rangkep DIP bisa dipasang ing papan sirkuit nggunakake teknologi plug-in through-hole, utawa bisa dipasang nganggo soket DIP. Panggunaan soket DIP bisa nggampangake panggantos komponen lan supaya ora kakehan komponen sajrone solder. Umume, soket digunakake kanthi sirkuit terintegrasi kanthi volume sing luwih gedhe utawa rega unit sing luwih dhuwur. Kayata peralatan test utawa burner, asring dipasang lan mbusak sirkuit integral, soket resistansi nol digunakake. Komponen rangkep DIP uga bisa digunakake karo papan roti, sing umume digunakake kanggo mulang, desain pangembangan utawa desain komponen.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita