Sugeng rawuh ing situs web kita.

DIP-Majelis

Katrangan singkat:


Detail Produk

Paket dual in-line uga disebut paket DIP, DIP utawa DIL kanggo singkatan.Iki minangka metode kemasan sirkuit terpadu.Bentuk sirkuit terpadu iku persegi dowo, lan ana rong larik pin logam paralel ing loro-lorone, diarani jarum baris.Komponen paket DIP bisa soldered ing liwat bolongan dilapisi ing Papan sirkuit dicithak utawa dipasang menyang soket DIP.

Sirkuit terpadu asring nggunakake kemasan DIP, lan bagean kemasan DIP liyane sing umum digunakake kalebu switch DIP, LED, tampilan pitung segmen, tampilan Strip lan relay.konektor DIP-dikempalken uga umum digunakake kanggo kabel komputer lan piranti elektronik liyane.

dudks

Komponen paket DIP bisa dipasang ing papan sirkuit nggunakake teknologi plug-in liwat-bolongan, utawa bisa dipasang nganggo soket DIP.Panggunaan soket DIP bisa nggampangake panggantos komponen lan supaya ora overheating komponen nalika soldering.Umumé, soket digunakake karo sirkuit terpadu kanthi volume luwih gedhe utawa rega unit sing luwih dhuwur.Kayata peralatan uji utawa pembakar, ing ngendi asring perlu kanggo nginstal lan mbusak sirkuit terpadu, soket nol-resistance digunakake.komponen rangkep DIP uga bisa digunakake karo breadboards, kang umume digunakake kanggo piwulang, desain pembangunan utawa desain komponen.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita