Sugeng rawuh ing situs web kita.

Hubungi Kita

Shenzhen Kaz Circuit Co., Ltd.

Alamat

Kamar 502 ~ 503, 26 # Bangunan, Funing Hi-Tech Industrial Park, Fuhai Street, Bao'an District, Shenzhen, Guangdong, China, 518103

Telpon

Sales: 0086 755 2778 3365

Dhukungan: 0086 18118756023

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita