Sugeng rawuh ing situs web kita.

Hubungi Kita

Shenzhen KAZ Circuit Co., Ltd

alamat

Lantai 5, Gedung 26#, Taman Industri Funing Hi-Tech, Jalan Fuhai, Distrik Bao'an, Shenzhen, Guangdong, China, 518103

Telpon

Sales: 0086 755 2778 3365

Dhukungan: 0086 18118756023

jam

Senin-Jumat: 9am nganti 6pm

Setu, Minggu: Tutup

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita