Sugeng rawuh ing situs web kita.

Coating Konformal

Katrangan singkat:


Detail Produk

Kauntungan saka mesin lapisan cat telung-bukti otomatis: investasi siji-wektu,

entuk manfaat kanggo urip.

1. Efisiensi dhuwur: lapisan otomatis lan operasi baris perakitan nambah produktivitas.

2. Kualitas dhuwur: Jumlah lapisan lan kekandelan saka cat telung-bukti ing saben produk konsisten, konsistensi produk dhuwur, lan kualitas telung-bukti stabil lan dipercaya.

3. Presisi dhuwur: lapisan selektif, seragam lan akurat, presisi lapisan akehluwih dhuwur tinimbang manual.

Automatic-Conformal-Coating (1)

4. Biaya murah: ngirit tenaga kerja, ngirit biaya tape protèktif lan bahan bakar liyane lan nylametake nempel lan dismantling.

5. Wektu nglindhungi tape banget nyuda biaya produksi lan nambah pemanfaatan tenaga kerja.

6. Simpen lim: jumlah nutupi manual telung anti-cat kanggo saben produk inconsistent, lan kekandelan film ora rata, nalika mesin lapisan Milih, nutupi atomized, lan kekandelan film punika Moderate lan akurat, nyimpen lim.

7. Karbon rendah lan perlindungan lingkungan: Mesin kasebut nduweni daya kurang lan konsumsi daya kurang;mesin adopts struktur kanthi terlampir karo Recovery gas exhaust multi-sudut lan sistem limbah supaya polusi udara workshop, nglindhungi kesehatan karyawan, lan nggawe lingkungan kerja aman.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita