Sugeng rawuh ing situs web kita.

Pelapisan Konformal

Katrangan singkat:


Detail Produk

Keuntungan mesin lapisan cat telung bukti otomatis: investasi siji,

mupangat salawase urip.

1. Efisiensi tinggi: lapisan otomatis lan operasi garis perakitan nambah produktivitas.

2. Kualitas tinggi: Jumlah lapisan lan kekandelan cat telung bukti ing saben produk konsisten, konsistensi produk dhuwur, lan kualitas telung bukti stabil lan andal.

3. Presisi tinggi: lapisan selektif, seragam lan akurat, presisi pelapisan akeh luwih dhuwur tinimbang manual. 

Automatic-Conformal-Coating (1)

4. Ragad murah: ngirit tenaga kerja, ngirit biaya tape pelindung lan bahan habis liyane lan ngirit tempel lan dibongkar.

5. Wektu nglindhungi tape, nyuda biaya produksi lan nambah panggunaan tenaga kerja.

6. Simpen lem: jumlah lapisan manual saka telung anti-cat kanggo saben produk ora salaras, lan kekandelan film ora rata, nalika mesin lapisan selektif, lapisan atom, lan kekandelan film moderat lan akurat, nyimpen lem.

7. Proteksi karbon lan lingkungan sing sithik: Mesin kasebut duwe daya sithik lan konsumsi daya sithik; mesin kasebut nggunakake struktur tertutup kanthi sistem pamulihan gas buang multi-sudhut lan sistem limbah kanggo ngindhari polusi udara lokakarya, nglindhungi kesehatan karyawan, lan nggawe lingkungan kerja sing aman.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita