Sugeng rawuh ing situs web kita.

Komponen-Sourcing

Katrangan singkat:


Detail Produk

Kita bisa mbantu pelanggan karo sumber komponen kalebu

1. Resistor

2. Kapasitor

3. Induktor

4. Transformator

5. Semikonduktor

6. Thyristor lan transistor efek lapangan

7. tabung elektron lan tabung kamera

8. Piranti piezoelektrik lan piranti Hall

9. Piranti optoelektronik lan piranti elektroakustik

10. Piranti dipasang lumahing

11. Piranti sirkuit terpadu

12. Piranti tampilan elektronik

13. Ngalih lan konektor

14. Relay, piranti penghubung fotolistrik

15. Bagian mekanik

ldhdf (2)
ldhdf (1)

Tandha ndhuwur komponen, nomer kumpulan produksi, kemasan lan lokasi tes lan faktor liyane sing ana gandhengane karo fisik lan tampilan komponen kasebut.Iki kabeh rincian sing kudu digatekake.Sampeyan bisa nggawa pitakonan rinci sing bisa katon ing tahap mengko menyang link kutipan, kalebu model lengkap produk, model paket, jumlah kutipan, jeneng merek, rega unit (pajak klebu/pajak ora klebu), katrangan fungsi, produk packaging lan testing, lan produksi Panjelasan saka nomer kumpulan, malah tandha ndhuwur, uga pangeling panggantos saka bahan mandhap, etc., supaya watak cerobo lan leftover ing rincian ing sumber produk.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita