Sugeng rawuh ing situs web kita.

Komponen-Sourcing

Katrangan singkat:


Detail Produk

Kita bisa nulungi pelanggan kanthi komponen sing kalebu

1. Resistors

2. Kapasitor

3. Induktor

4. Transformer

5. Semikonduktor

6. Transistor thyristors lan efek lapangan

7. Tabung elektron lan tabung kamera

8. Piranti piezoelektrik lan piranti Hall

9. Piranti optoelektronik lan piranti electroacoustic

10. Piranti sing dipasang ing permukaan

11. Piranti sirkuit integral

12. Piranti tampilan elektronik

13. Saklar lan konektor

14. Relay, piranti kopling fotoelektrik

15. Bagéan mekanik

ldhdf (2)
ldhdf (1)

Tandha ndhuwur komponen, nomer batch produksi, lokasi kemasan lan pengujian lan faktor liyane sing ana gandhengane karo fisik lan tampilan komponen kasebut. Iki kabeh rincian sing kudu kita waca. Sampeyan bisa nggawa pitakon rinci sing bisa ditampilake ing tahap sabanjure menyang tautan kuotasi, kalebu model lengkap produk, model paket, jumlah kuotasi, jeneng merek, rega unit (kalebu pajak / ora kalebu pajak), deskripsi fungsional, produk pengepakan lan pengujian, lan produksi Panjelasan nomer batch, malah tandha paling ndhuwur, uga pangeling-eling panggantos bahan sing ora diterusake, lan liya-liyane, kanggo ngindhari kelalaian lan sisa ing rincian babagan pasokan produk.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita