Sugeng rawuh ing situs web kita.

Babagan Kita

Factory-PCB (1)

Didhisiki ing taun 2007, KaiZuo Elektronik (sabanjure diarani KAZ) minangka panyedhiya Layanan Produsen Elektronik (EMS) profesional & kualitas dhuwur saka China. Kira-kira 300 karyawan sing wis berpengalaman, KAZ bisa nyedhiyakake layanan mandheg para pelanggan kalebu manufaktur PCB, Sourcing Komponen, Majelis PCB, Majelis Kabel, Bangunan Kotak, Pemrograman IC, Pengujian Fungsional lan Penuaan. Disertifikasi karo ISO9001, UL, RoHS, TS16949.

Dilengkapi 5 SMT kecepatan tinggi, mesin cetak otomatis (DSP1008), lini produksi kecepatan tinggi MIRAE MX200 / MIRAE MX400, peralatan YAMAHA (YS24 / YG12F ...), soldering refow (NS-1000), peralatan uji AOI (JTA -320-M), peralatan inspeksi X-Ray (Nikon AX7200), 2 lini produksi DIP lan soldering gelombang Nitto. 

Sawise fokus ing layanan pabrikan elektronik sajrone 13+ taun, KAZ wis nggawe pelanggan sing kerja bareng & wareg jangka panjang ing saindenging jagad. Utamane saka Amerika Utara, Eropa, Asia lan Australia. Bidang aplikasi kalebu kontrol industri, IT / Jaringan, IoT, keamanan, otomotif, elektronik listrik, elektronik konsumen, lampu, lsp. 

Pabrik

Liwat pesenan pengadaan material kanthi terpusat, agregasi terpusat saka pirang-pirang pelanggan kanthi bahan sing padha, lan agregasi pirang-pirang bahan kanthi sifat sing padha, pesenan gabungan diwenehake kanggo kita kerja sama jangka panjang. Sawise skrining ketat, kita bisa entuk informasi luwih lengkap saka suplier kanthi jaminan kualitas. Rega sing luwih apik lan pangiriman sing luwih apik.

Sanalika, kita seneng ngirim kualitas iki menyang para pelanggan lan mbantu dheweke ningkatake daya saing ing kompetisi pasar sing galak saiki, amarga kita ngerti manawa kaslametan pelanggan minangka kaslametan kita; pangembangan pelanggan minangka pangembangan. Kanthi pabrik PCB lan SMT dhewe, rega lan wektu bekas pabrik, ngilangi tautan menengah, biaya murah lan efisiensi tinggi. Sanalika, kanthi dhukungan saka tim R&D profesional, kita bisa nyedhiyakake optimalisasi program kanggo para pelanggan supaya bisa nyuda rega utawa nyuda wektu pangiriman.

Sertifikat

"Kualitas minangka jalur urip." Kita wis entuk kapercayan saka pelanggan kanthi kualitas lan reputasi sing apik ing industri.

Kontrol kualitas kita kanthi ketat nuduhake syarat sistem manajemen mutu ISO. Liwat nyempurnakake saben proses produksi, SOP produksi dirumusake kanggo nggampangake implementasi staf supaya ora ana kesalahan.

Kanthi ngiyatake inspeksi visual manual intensif lan inspeksi mesin lan kontrol proses, Kita nyedhiyakake produk kanggo pelanggan sing memenuhi utawa ngluwihi sarat kualitas pelanggan.