Sugeng rawuh ing situs web kita.

Babagan awake dhewe

Factory-PCB (1)

Didegaké ing taun 2007, KaiZuo Electronic (sabanjuré diarani KAZ) minangka panyedhiya layanan Produsen Elektronik (EMS) profesional lan berkualitas tinggi saka China.Kanthi udakara 300 karyawan sing duwe pengalaman, KAZ bisa nyedhiyakake layanan siji mandeg kalebu manufaktur PCB, Sumber Komponen, Majelis PCB, Majelis Kabel, Bangunan Kotak, Pemrograman IC, Pengujian Fungsional lan Aging.Sertifikasi ISO9001, UL, RoHS, TS16949.

Dilengkapi 5 SMT berkecepatan tinggi, mesin cetak otomatis (DSP1008), MIRAE MX200/MIRAE MX400 lini produksi berkecepatan tinggi, peralatan YAMAHA (YS24/YG12F...), reflow soldering (NS-1000), peralatan testing AOI (JTA -320-M), peralatan inspeksi X-Ray (Nikon AX7200), 2 jalur produksi DIP lan solder gelombang Nitto.

Sawise fokus ing layanan Produsèn elektronik kanggo 13+ taun, KAZ wis ditetepake long-term cooperated & wareg pelanggan kabeh ndonya.Utamane saka Amerika Utara, Eropa, Asia lan Australia.Bidang aplikasi kalebu kontrol industri, IT / Jaringan, IoT, keamanan, otomotif, elektronik daya, elektronik konsumen, lampu, lsp.

Pabrik

Liwat pesenan terpusat saka pengadaan materi, pengumpulan terpusat saka pirang-pirang pelanggan kanthi materi sing padha, lan panggabungan saka macem-macem bahan sing padha, pesenan terpadu diselehake kanggo kita kanggo kerjasama jangka panjang.Sawise screening sing ketat, kita bisa entuk informasi luwih lengkap saka supplier kanthi jaminan kualitas.Rega sing luwih apik lan pangiriman sing luwih apik.

Ing wektu sing padha, kita seneng nransfer kualitas iki menyang pelanggan lan mbantu dheweke nambah daya saing ing kompetisi pasar sing sengit saiki, amarga kita ngerti banget yen kaslametan pelanggan minangka kaslametan kita;pangembangan pelanggan minangka pangembangan kita.Kanthi pabrik PCB lan SMT kita dhewe, rega lan wektu ex-pabrik, ngilangi tautan penengah, biaya murah lan efisiensi dhuwur.Ing wektu sing padha, kanthi dhukungan saka tim R&D profesional, kita bisa nyedhiyakake para pelanggan kanthi optimalisasi program kanggo mbantu para pelanggan nyuda rega utawa nyepetake wektu pangiriman.

Sertifikat

"Kualitas minangka garis urip."Kita wis entuk kapercayan para pelanggan kanthi kualitas lan reputasi apik ing industri.

Kontrol kualitas kita kanthi ketat nuduhake syarat sistem manajemen kualitas ISO.Liwat refinement saben proses produksi, SOP produksi dirumusake kanggo nggampangake implementasine staf supaya ora ana kesalahan sing bisa dihindari.

Kanthi ngiyataken inspeksi visual manual intensif lan inspeksi mesin lan kontrol proses, Kita nyedhiyani pelanggan karo produk sing ketemu utawa ngluwihi syarat kualitas customer.