Sugeng rawuh ing situs web kita.

12-lapisan-PCB

Katrangan singkat:


Detail Produk

Sawetara liyane informasi kanggo 12 lapisan PCB iki

Lapisan Papan: 12 lapisan

Rampung kekandelan papan: 1.6mm

Perawatan lumahing: ENIG 1 ~ 2 u ”

Bahan Papan: Shengyi S1000

Rampungake ketebalan Tembaga: 1 lapisan jero OZ, lapisan 1 OZ metu

Werna Soldmask: Ijo

Werna Silkscreen: Putih

Kanthi Kontrol Impedansi

Vias wuta & dikubur

12-layers-PCB (3)

Apa prinsip dhasar pertimbangan desain impedansi lan tumpukan kanggo papan multilayer?

Nalika ngrancang impedansi lan tumpukan, sing utama

basis yaiku kekandelan PCB, nomer lapisan, impedansi

 syarat nilai, ukuran saiki, integritas sinyal,

integritas kekuwatan, lsp. Prinsip referensi umum

kaya ing ngisor iki:

1. Laminate duwe simetri;

2. Impedansi duwe kontinuitas;

3. Lapisan referensi ing ngisor permukaan komponen kudu dhasar utawa sumber daya sing lengkap (biasane lapisan nomer loro utawa lapisan penultimate);

4. Pesawat listrik lan pesawat dhasar dipasang gandheng;

5. Lapisan sinyal cedhak karo lapisan bidang referensi;

6. Jaga jarak antarane rong lapisan sinyal jejer sabisa-bisa. Rututan kasebut orthogonal;

7. Loro lapisan referensi ing ndhuwur lan ngisor sinyal yaiku lemah lan daya, coba cekak jarak antarane lapisan sinyal lan lapisan lemah;

8. Jarak sinyal bedho ≤ 2 kali jembaré garis;

9. Prepar ing antarane lapisan yaiku ≤3;

10. Paling ora siji sheet 7628 utawa 2116 utawa 3313 ing lapisan njaba sekunder;

11. Urutan panggunaan prepreg yaiku 7628 → 2116 → 3313 → 1080 → 106


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita