Sugeng rawuh ing situs web kita.

12-lapisan-PCB

Katrangan singkat:


Detail Produk

Sawetara liyaneinformasikanggo iki 12 lapisan PCB

Lapisan Papan: 12 lapisan

Ketebalan papan finish: 1.6mm

Perawatan lumahing: ENIG 1~2 u”

Bahan Papan: Shengyi S1000

Rampung Tembaga kekandelan: 1 OZ lapisan njero, 1 OZ lapisan metu

Warna Soldmask: Green

Silkscreen Warna: Putih

Kanthi Kontrol Impedansi

Buta & dikubur vias

12-layers-PCB (3)

Apa prinsip dhasar impedansi lan pertimbangan desain tumpukan kanggo papan multilayer?

Nalika ngrancang impedansi lan numpuk, utama

basis punika kekandelan PCB, nomer lapisan, impedansi

syarat nilai, ukuran saiki, integritas sinyal,

integritas daya, etc. Prinsip referensi umum

yaiku kaya ing ngisor iki:

1. Laminasi nduweni simetri;

2. Impedansi nduweni kontinuitas;

3. Lapisan referensi ing ngisor permukaan komponen kudu dadi lemah utawa sumber daya lengkap (biasane lapisan kapindho utawa lapisan penultimate);

4. bidang daya lan bidang lemah sing tightly gandheng;

5. Lapisan sinyal minangka cedhak karo lapisan bidang referensi;

6. Tansah jarak antarane rong lapisan sinyal jejer minangka gedhe sabisa.Nuntun punika orthogonal;

7. Loro lapisan referensi ndhuwur lan ngisor sinyal lemah lan daya, nyoba kanggo shorten jarak antarane lapisan sinyal lan lapisan lemah;

8. Jarak sinyal diferensial ≤ 2 kaping jembaré baris;

9. Prepreg antarane lapisan yaiku ≤3;

10. Paling ora siji lembar 7628 utawa 2116 utawa 3313 ing lapisan njaba sekunder;

11. Urutan panganggone prepreg yaiku 7628→2116→3313→1080→106


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita