Sugeng rawuh ing situs web kita.

10-lapisan-PCB

Katrangan singkat:


Detail Produk

Spesifikasi rinci kanggo iki10 lapisanPCB:

Lapisan 10 lapisan Kontrol Impedansi ya wis
Materi Papan FR4 Tg170 Buta & Dikubur Vias ya wis
Rampung Papan Kekandelan 1,6 mm Edge Plating ya wis
Rampung Tembaga Kekandelan njero 0,5 OZ, njaba 1 OZ Pengeboran Laser ya wis
Perawatan lumahing ENIG 2~3u” Testing 100% E-testing
Warna Soldmask biru Standar Pengujian IPC Kelas 2
Silkscreen Warna Putih Lead Time 12 dina sawise EQ

 

Apa iku PCB multilayerand apa ciri saka a papan multilayer?

Multilayer PCB nuduhake papan sirkuit multi-lapisan sing digunakake ing produk listrik.Multilayer PCB nggunakake luwih siji-lapisan utawa papan wiring pindho sisi.Gunakake siji loro-sisi minangka lapisan njero, loro siji-sisi minangka lapisan njaba, utawa loro pindho-sisi minangka lapisan njero lan loro-lapisan siji minangka lapisan njaba Papan sirkuit dicithak.Sistem posisi lan materi iketan insulating gantian bebarengan lan pola konduktif Papan sirkuit dicithak sing interconnected miturut syarat desain dadi papat-lapisan lan enem-lapisan Papan sirkuit dicithak, uga dikenal minangka papan sirkuit dicithak multilayer.

Kanthi terus-terusan pangembangan SMT (Surface Mount Technology) lan introduksi terus-terusan generasi anyar SMD (Surface Mount Devices), kayata QFP, QFN, CSP, BGA (utamane MBGA), produk elektronik luwih cerdas lan miniatur, saengga Dipun promosiaken reformasi utama lan kemajuan ing teknologi industri PCB.Wiwit IBM pisanan kasil ngembangake multilayer (SLC) dhuwur ing taun 1991, kelompok utama ing macem-macem negara uga wis ngembangake macem-macem microplate interkoneksi kepadatan dhuwur (HDI).Pangembangan kanthi cepet saka teknologi pangolahan kasebut nyebabake desain PCB mboko sithik berkembang ing arah multi-lapisan, kabel kepadatan dhuwur.Kanthi desain sing fleksibel, kinerja listrik sing stabil lan dipercaya lan kinerja ekonomi sing unggul, papan cetak multi-lapisan saiki akeh digunakake ing manufaktur produk elektronik.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita