Sugeng rawuh ing situs web kita.

10-lapisan-PCB

Katrangan singkat:


Detail Produk

Spesifikasi rinci babagan iki 10 lapisan PCB:

Lapisan 10 lapisan Kontrol Impedansi Nggih
Bahan Papan FR4 Tg170 Wias & Dikubur Vias Nggih
Rampung Kandel Papan 1.6mm Plating Edge Nggih
Rampung Ketebalan Tembaga njero 0,5 OZ, njaba 1 OZ Pengeboran Laser Nggih
Perawatan lumahing ENIG 2 ~ 3u ” Tes Tes E 100%
Werna Soldmask Biru Standar Tes IPC Kelas 2
Werna Silkscreen Putih Wektu Lead 12 dina sawise EQ

 

Apa sing diarani PCB multilayer and apa ciri-cirine saka a papan multilayer?

PCB multilayer nuduhake papan sirkuit multi-lapisan sing digunakake ing produk listrik. Multilayer PCB nggunakake papan kabel lapisan siji utawa liyane kanthi loro-lorone. Gunakake siji sisi loro minangka lapisan njero, loro sisi minangka lapisan njaba, utawa loro sisi loro minangka lapisan njero lan loro lapisan siji minangka papan sirkuit cetak lapisan njaba. Sistem posisi lan bahan ikatan isolasi bergantian lan pola konduktif Papan sirkuit cetak sing saling terkait miturut syarat desain dadi papan sirkuit cetak papat lapisan lan enem lapisan, uga dikenal minangka papan sirkuit cetak multilayer. 

Kanthi pangembangan terus SMT (Surface Mount Technology) lan terus-terusan ngenalake generasi anyar SMD (Surface Mount Devices), kayata QFP, QFN, CSP, BGA (utamane MBGA), produk elektronik luwih cerdas lan miniatur, mula Ningkatake reformasi utama lan kemajuan teknologi industri PCB. Wiwit IBM pisanan sukses nggawe multilayer high-density (SLC) ing taun 1991, klompok-klompok utama ing macem-macem negara uga nggawe macem-macem mikroplates interconnect (HDI). Pangembangan teknologi pangolahan kanthi cepet iki nyebabake rancangan PCB supaya mboko sithik berkembang ing arah kabel multi-lapisan, kepadatan tinggi. Kanthi desain fleksibel, kinerja listrik sing stabil lan andal lan kinerja ekonomi sing unggul, papan cetak multi-lapisan saiki wis digunakake ing pabrikan produk elektronik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita