Sugeng rawuh ing situs web kita.

Proses produksi lan pangembangan

  • Panjaluk pelanggan
  • Skema teknis
  • Implementasi Desain
  • Tes prototipe
  • pilot run teknik
  • Ngirim pelanggan

Pusat produk

Babagan awake dhewe

  • Apa We Do

    Profesional, Panyedhiya EMS Kualitas Tinggi

    Dumunung ing Shenzhen, Sirkuit KAZ fokus nyedhiyakake layanan siji mandeg kalebu manufaktur PCB, Majelis PCB (SMT / DIP), Bangunan Box lan Pengujian.

    Produk olahan kalebu akeh industri kayata Internet of Things, perawatan medis, kontrol industri, komunikasi, jaringan, digital, keamanan, transportasi, omah cerdas, lsp.

    What We Do
  • Kapabilitas Manufaktur PCB

    Profesional, Panyedhiya EMS Kualitas Tinggi

    KAZ Circuit bisa nggawe PCB saka 1 nganti 50 lapisan.

    Ukuran Papan PCB Maks 600*1200mm

    Jembar/Ruang Jejak Min: 0,075mm (3mil) / 0,075mm (3mil)

    Ketebalan Tembaga Max Rampung: 12oz (420um) kanggo lapisan njaba, 6oz (120um) kanggo lapisan njero

    PCB Manufacturing Capability
  • Kapabilitas Perakitan PCB 1

    Profesional, Panyedhiya EMS Kualitas Tinggi

    DSP-1008+NPM-D3+CM212+JT NS1000+AOI(JTA-320-2M)

    Ukuran Komponen Fit:

    Min: 0,2 × 0,1 mm

    Max: 50 × 50mm, Jarak = 0.2mm

    Komponen sing Didhukung: 188 Tape, 20 Tray

    Cocog kanggo ponsel, Papan Utama, Papan Kontrol Industri, Laptop, GPU, lsp.

    PCB Assembly Capability 1
  • Kapabilitas Perakitan PCB 2

    Profesional, Panyedhiya EMS Kualitas Tinggi

    DSP-1008+MX400+MX200+MX200+MX200P+JT NS1000+AOI(JTA-315-2M)

    Ukuran Komponen Fit:

    Min: 0,4 × 0,2 mm

    Max: 45 × 150 mm

    Cocog kanggo Motherboard, Laptop, GPU cilik & medium, lsp.

    Komponen sing didhukung: 280 Tape, 20 Tray

    PCB Assembly Capability 2
  • What We Do
  • PCB Manufacturing Capability
  • PCB Assembly Capability 1
  • PCB Assembly Capability 2

Sampeyan bisa hubungi kita kene