Sugeng rawuh ing situs web kita.

Proses produksi lan pengembangan

  • Panjaluk pelanggan
  • Skema teknis
  • Implementasi Desain
  • Tes prototipe
  • pilot pilot rekayasa
  • Ngirim pelanggan

Pusat produk

Babagan kita

  • Apa sing Kita Laku

    Panyedhiya EMS Profesional, Kualitas Tinggi

    Dumunung ing Shenzhen, KAZ Circuit fokus nyedhiyakake layanan mandeg kalebu manufaktur PCB, PCB Assembly (SMT / DIP), Bangunan Kotak lan Pengujian.

    Produk olahan kasebut nyakup akeh industri kayata Internet of Things, perawatan medis, kontrol industri, komunikasi, jaringan, digital, keamanan, transportasi, omah cerdas, lsp.

    What We Do
  • Kemampuan Pabrik PCB

    Panyedhiya EMS Profesional, Kualitas Tinggi

    KAZ Circuit bisa ngasilake PCB saka 1 nganti 50 lapisan.

    Papan PCB Max Ukuran 600 * 1200mm

    Jembar / Spasi Min Trace: 0.075mm (3mil) / 0.075mm (3mil)

    Ketebalan Tembaga Maksimum: 12oz (420um) kanggo lapisan metu, 6oz (120um) kanggo lapisan njero

    PCB Manufacturing Capability
  • Kapabilitas Majelis PCB 1

    Panyedhiya EMS Profesional, Kualitas Tinggi

    DSP-1008 + NPM-D3 + CM212 + JT NS1000 + AOI (JTA-320-2M)

    Ukuran Komponen Cocog:

    Min: 0,2 × 0,1mm

    Maks: 50 × 50mm, Jarak = 0.2mm

    Komponen sing Didhukung: 188 Pita, 20 Baki

    Cocog kanggo Ponsel, Papan Induk, Papan Kontrol Industri, Laptop, GPU, lsp.

    PCB Assembly Capability 1
  • Kapabilitas Majelis PCB 2

    Panyedhiya EMS Profesional, Kualitas Tinggi

    DSP-1008 + MX400 + MX200 + MX200 + MX200P + JT NS1000 + AOI (JTA-315-2M)

    Ukuran Komponen Cocog:

    Min: 0,4 × 0,2mm

    Maks: 45 × 150mm

    Cocog kanggo Motherboard, Laptop, GPU cilik & medium, lsp.

    Komponen sing Didhukung: 280 Pita, 20 Baki

    PCB Assembly Capability 2
  • What We Do
  • PCB Manufacturing Capability
  • PCB Assembly Capability 1
  • PCB Assembly Capability 2

Sampeyan bisa ngubungi kita ing kene